Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Ürményi Frigyes

Napelemek kivitelezésére írtak ki pályázatot Topolyán

2022.11.10
15:34
2022.11.10
17:42
Forrás
Pannon RTV
Topolya község önkormányzata ma megjelentette a napelemekre vonatkozó pályázatát kivitelezők számára, az energiahatékonyságot ösztönző program keretében.

A cégek a szükséges dokumentációt 2022. december 1-ig nyújthatják be, ezt követően az illetékes bizottság pontozza és rangsorolja őket. A pályázati kiírás elérhető Topolya község honlapján.

Szatmári Adrián, polgármester, Topolya: „Topolyán folyamatban van az energiahatékonysági projektum megvalósítása és a mai nap kerül megvalósításra a pályázat a kivitelezők, azaz a beszállítók részére a napelemek tekintetében, a napelemek, amelyek az áramtermelésre szolgálnak. Ez a pályázat húsz napig lesz nyitva és a pályázat lebonyolítása után tudnak a polgárok pályázni erre a pályázati lehetőségre. Erre célra 2,5 millió dinárt irányoztunk elő a községi költségvetésből és az önkormányzat a beruházásnak maximum 50 százalékát támogatja.”

Topolya
Szatmári Adrián
napelem
napelemek
pályázat

Kapcsolódó tartalmak

Most

20:32, Frissítve: 20:52

Hetvenezren várólistán

Csaknem hetvenezren vannak a kórházak várólistáján Szerbiában. Egy komplikált csípő vagy térdműtétre akár 10 évet is várni kell az állami betegellátásban.

Népszerű

Meghalt egy féléves gyermek

A kuršumlijai Egészségügyi Központ sürgősségi osztályára vitték be, életjelek nélkül volt. A gyermeket előző nap megvizsgálták ebben az egészségügyi intézményben, ahol az illetékesek szerint megfelelő terápiát írtak elő.

Egy fiatal nő harca, hogy újra járni tudjon

Páger Anita 26 éves muzslyai lány egy baleset következtében öt éve mozgássérült. Bekerült a Budi human jótékonysági alapítvány programjába és thaiföldi műtétjére indult gyűjtési akció. Májusig nem egész 16 millió dinárt kellene összegyűjteni.

Ilyen egy hagyományos falusi lakodalom!

300 vendég és 17 vőfély mulatott a 16. vőfélybálon Szabadkán, a Népkörben. Magyarországról és Vajdaságból érkeztek a vőfélyek és vőfélylányok, akik közül többen családi hagyományként űzik ezt a mesterséget.

Két rendszámfelismerő rendőrautó Szabadkának

Két új rendőrautóval gazdagodott a Szabadkai Rendőrigazgatóság. A két jármű rendszámfelismerő rendszerrel és kamerákkal is fel van szerelve a közlekedési rendészet igényeihez igazítva.