Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Nem mindenki örül a Green Future fesztiválnak

2022.08.13
07:42
2022.08.13
16:10
Forrás
Pannon RTV
Zenta Község Önkormányzatának képviselői is ellátogattak péntek délután a Green Future fesztiválra, amit idén újra Zentán tartanak meg.
Pannon RTV

A háromnapos rendezvény fontos szerepet tölt be a fiatalok körében, valamint Zenta nyári programkínálata is gazdagabb lett ezzel a rendezvénnyel - emelték ki az illetékesek. Az Önkormányzat nagy támogatója a Green Future fesztiválnak és nagyon örül, hogy újra házigazdája lehet egy ilyen magas színvonalú rendezvénynek. Észrevételek is érkeztek, legfőképpen a hangos zene miatt. Többek között ezekről a problémákról is szó esett a látogatás során.

Pannon RTV

Juhász Attila,Zenta község tanácsának művelődéssel és oktatással megbízott tanácstagja:„A fesztivállal kapcsolatban vannak a lakosoknak észrevételei. Vannak kifogásai, vannak szkeptikusok, és vannak ellenzői is, mint mindennek az életben, de úgy gondolom, hogy az a legfontosabb, hogy megtaláljuk mindig a racionalitást, azt a közös kompromisszumot amely mindenki számára megfelelő. A szervezők készséggel állnak a dolgok elé, tehát azok az észrevételeket, hangerőre, a sokáig tartó fesztiválozásra vonatkozik, ezt ők akceptálják és megpróbálnak ezen javítani, módosítani, és ez a legfontosabb. Hogyha megvan a kellő párbeszéd, megvan a kellő odafigyelés, akkor meg tudjuk oldani ezeket a problémákat.”

Green Future
Green Future Fesztivál
Zenta

Most

19:58, Frissítve: 20:24

Falunapot ünnepelt Adorján

Színes programsorozattal várták a szervezők a helyieket. Adorjánon1998 óta ünnepelik a falunapot, akkor volt ugyanis a település 800 éves.
18:30, Frissítve: 20:08

Szüreti napok Horgoson

Változatos, ünnepi és szüreti programsorozattal várták a látogatókat pénteken és szombaton Horgoson a 32. Szüreti napokon, melyet a Juvenior Polgárok Egyesülete és Horgos Helyi Közössége, közösen szervezett meg.
17:29, Frissítve: 20:18

Kettő az egyben sport a lovasíjászat

Az adai Lovasvölgyben szerveztek először hivatalos lovasíjász versenyt az országban. A több fordulóból álló esemény célja az volt, hogy a térségünkben jelenleg kevésbé ismert sportra felhívja a figyelmet, egyben megszerettesse azt a közönséggel.

Népszerű

Súlyos közúti baleset a határátkelő közelében

Szerencsétlenség történt az Újvidék-Horgos autópályán, a határátkelőtől 2 kilométerre. A baleset 15 óra körül történt, egy személy elhunyt - erősítették meg a szerb közmédiának az illetékesek.