Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Huszár Krisztián

Pályázatokat jelentetett meg Topolya község

2022.01.14
10:04
2022.01.14
10:26
Forrás
Közlemény
Január 26-ig jelentkezhetnek a község területén működő polgári egyesületek programjaik és projektjeik finanszírozására és társfinanszírozására. Pályázatot írnak ki vissza nem térítendő eszközök odaítélésére a sportszervezetek működésére is.

Mezőgazdasági pályázat

Topolya községben a mezőgazdasági pályázat a tavalyi év végén lezárult. Idén hat kiírásra lehetett jelentkezni, és ezúttal egy mezőgazdasági termelő legtöbb két kategóriában nyújthatta be igénylését. Az átadott és elbírált pályázatok alapján a korábbi 13 millió dináros keretösszeget több mint 900 ezer dinárral kellett növelni. A mezőgazdasági pályázatokra összesen 708 pályázatot nyújtottak be. A szerződéskötés már megtörtént, postai úton kézbesítették azokat. Az állatorvosi szolgáltatások, gyógyszerek, védőoltások és vitaminok költségeinek társfinanszírozása 147 pályázat érkezett. Az állatorvosi szolgáltatások (méhek), a méhatka ellenőrzésének, a méhek legelőre való kiköltöztetésének, a méz és a mézből készült termékek kivizsgálásának, valamint a gyógyszerbeszerzés költségeinek társtámogatása 49-en pályáztak. A mezőgazdasági hitelek kamatainak társfinanszírozására 184-en adták át a pályázatukat. A vetés, a termés, az évelő ültetvények, melegágyak és jószág biztosítási költségeinek támogatására 199 pályázó adta át igénylését. Reproduktív anyag (mesterséges megtermékenyítés) utáni térítésre 85-en pályáztak, a piaci standok bérletének társfinanszírozása pedig 44-en.

Topolya község pályázata polgári egyesületek számára

Topolya község pályázatot írt ki a község területén működő polgári egyesületek programjainak és projektjeinek finanszírozására és társfinanszírozására szánt költségvetési eszközök 2022. évi odaítélésére. A jelentkezéseket január 26-ig nyomtatott formában kell megküldeni, átadni Topolya Községi Közigazgatási Hivatalának iktatójában a Tito marsall utca 30. szám alatt, vagy postán az alábbi jelzéssel a borítékon: Nyilvános pályázat az egyesületek programjainak és projektjeinek finanszírozására és társfinanszírozására szánt költségvetési eszközök odaítélésére.

Az érdekelt civil szervezetek az alábbi 11 tevékenységi kör szerint tudják benyújtani az igénylésüket:

-    hagyományápolás és kultúra

-    kulturális rendezvények

-    vallás

-    szociális és gyermekjólét

-    ökológia és környezetvédelem

-    monográfia- és könyvkiadás

-    lapkiadói tevékenységek

-    vállalkozás- és gazdaságfejlesztés

-    tűzvédelem

-    mezőgazdaság

-    adminisztrációs-technikai támogatás a mezőgazdasági termelőknek Topolya község területén

Topolya község pályázata sportegyesületek számára

Topolya község pályázatot írt ki vissza nem térítendő eszközök odaítélésére a sportszervezetek működésére és a sport területén megvalósítandó különprogramok 2022. évi társfinanszírozására. A jelentkezéseket, a szükséges dokumentációval a Bizottsághoz 2022.01.26-ig kell benyújtani, Topolya Községi Közigazgatási Hivatalának Tito marsall u. 30. sz. alatti iktatójában, minden munkanapon, 8.00 és 14.00 óra között, illetve az ügyfélfogadásra kijelölt, az ügyfélfogadó központ bejáratán láthatóan kifüggesztett időben, vagy postai úton. A késve érkező és hiányos jelentkezéseket nem veszik figyelembe.

Bővebb tájékoztatást a kritériumokról és a benyújtandó dokumentációval kapcsolatban Topolya község honlapján www.btopola.org.rs vagy a 024/715-899-es telefonszámon kaphatnak.

A közeljövőben jelenik meg Topolya község pályázata a község területén működő művelődési egyesületek számára is.

Topolya
pályázat
mezőgazdaság
sport
kultúra

Most

Népszerű

Kedvezményt kapott, aki észszerűen fogyasztott

Sokan kétkedve fogadták a hírt, hogy amennyiben takarékoskodnak az árammal, októbertől kedvezményt kaphatnak a fogyasztásukra. Az októberi villanyszámlák megérkeztek, és kiderült, érdemes volt-e spórolni.