Ugrás a tartalomra

Segítség az eligazodáshoz az eAgrar portálon

2023.03.26
13:24
2023.03.26
18:12
Forrás
Pannon RTV
Hétfőtől kezdve a falugazdász iroda mellett három helyi közösségben is elvégezhetik az eAgrar portálra való bejelentkezést, és módosíthatják gazdaságuk adatait a termelők Magyarkanizsa községben.

Oromon, Adorjánon és Martonoson is várják azokat, akik segítséget szeretnének kérni. Itt a titkárok segítenek a gazdáknak - nyilatkozta Bata Erzsébet. A magyarkanizsai Gazdakör elnöke egyúttal felhívja a tejtermelők figyelmét arra is, hogy a jövő hét folyamán igényelhető már a tejprémium az első negyedévre, amelyet az állam április 3-tól kezd el folyósítani az állattenyésztőknek.

„Hétfő reggeltől teljes kapacitással fognak dolgozni, a termelők bizalommal fordulhatnak hozzájuk, valamint a Községházán is kettő községi tisztviselő besegít a három falugazdász lánynak, ami azt jelenti, hogy összesen nyolcan fognak ezen dolgozni Kanizsa község területén. Úgy érzem, ez egy nagy könnyítést fog a termelőknek hozni, nem lesz akkora sor. A másik fontos információ a jövő hétre a tejtermelőkre vonatkozik, hogy készítsék el a dokumentációt az átadott tejmennyiséggel kapcsolatban, tehát minden hivatalos dokumentációt, amivel rendelkeznek a tejgyáraktól, ugyanis a tejprémiumot is igényelni kell elektronikusan a következőkben.”

Falugazdász
eAgrar
e-agrár
Magyarkanizsa
Gazdakör
Bata Erzsébet
gazda
termelő
Orom
Adorján

Most

19:23, Frissítve: 20:48

Egyre több alkoholt fogyasztanak a kiskorúak

Minden második szerbiai kiskorú átlagosan 13 éves korában próbálja ki először alkoholt, minden tizedik pedig havonta legalább egyszer iszik - ez derül ki a Batut Közegészségügyi Intézet adataiból.

Népszerű