Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Huszár Krisztián

Szabadka: Sikeres esztendő, sikeres együttműködés a helyi médiával

2018-12-28
13:00
2018-12-28
18:42
Forrás
Pannon RTV
A sajtó képviselőit fogadta a polgármester és a VKT elnöke.

Időben és pontosan értesítették a közvéleményt az önkormányzat munkájáról és ebben a tájékoztatásban kiválóan együttműködött a helyi sajtó - nyilatkozta Bogdan Laban polgármester ma azon a fogadáson, amelyet a média képviselőinek rendeztek Szabadkán. A város vezetősége megköszönte a sajtó egész évi munkáját.

Megköszönte a tárgyilagos tájékoztatást a sajtó képviselőinek Bunford Tivadar, a Városi
Képviselő-testület elnöke. „Köszönöm szépen, hogy egész évben pártatlanul és pontosan képviselték szakmájukat, jelentéseket készítettek a Városi Képviselő-testület munkájáról, értesítették a polgárokat, objektíven tették ezt. Nagyon szépen köszönöm!”

Kifejezetten sikeres esztendőt tudhatnak maguk mögött - jelentette ki Bogdan Laban. Olyan projekteken dolgoznak, amelyek éveket, évtizedeket késnek - szögezte le Szabadka polgármestere. „Egyes projekteket befejeztünk, egyesek félúton vannak és egyes projekteket a következő időszakban, vagyis 2020 fejezünk be. Az Y-ágról, a színházról és végül a palicsi fürdőről beszélek, hogy a mi turistacélpontunknak visszaadjuk az őt megillető helyet, azaz, hogy ismét visszakerüljön a vezető fürdőközpontok közé a térségben és Szerbiában.”

A további jó együttműködésben bízva kívántak boldog újévet a város vezetői.

média
helyi sajtó
fogadás
Szabadka

Most

Népszerű