Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Több parkoló és garázs lehet Újvidéken

2020.06.08
14:33
2020.06.08
16:12
Forrás
Pannon RTV
A parkolóhelyekről szóló vita volt a legélénkebb az újvidéki Városi Képviselő-testület mai ülésén.
Pannon RTV

Ülésezett az újvidéki Városi Képviselő-testület. A február óta első, és várhatóan utolsó ilyen összetételű ülésen közel 60 napirendi pont szerepelt. Az egyik legtöbbet vitatott pont a városi parkolók és garázsok létesítéséről szólt. Tervben van négy új parkoló kiépítése, melyekből három földalatti és egy föld feletti garázs lenne, a kivitelező pedig egy osztrák-szerb konzorcium. A befektetés értéke 22 millió euró.

Pannon RTV

Miloš Vučević, polgármester, Újvidék: „Ezzel Újvidék városa 1130 új parkolóhelyet kap majd. A város biztosítékot kapott a munkálatok idejére bankgaranciák által, elsősorban a munka kivitelezésére vonatkozólag. Amit nagyon fontos elmondanom az újvidékiek és mindenki más számára, hogy Újvidék városa egész idő alatt a kiépülőben lévő épületek tulajdonosa marad. Minden leendő épület és garázs - ha elfogadják a határozatot és megkötik a szerződést - Újvidék város tulajdonában marad.”

Újvidék
parkoló
parkolóhely
garázs
vita
Városi Képviselő-testület
Miloš Vučević
beruházás

Most

12:29, Frissítve: 15:31

Huszonöt éves az Emmanuel kamarakórus

Fennállásának a 25. évfordulóját ünnepelte vasárnap este az Emmanuel kamarakórus. A nagybecskereki Szathmáry Karolina leánykollégiumban bemutatott koncerttel és vendégfellépőkkel tették emlékezetessé a jeles jubileumot.

Népszerű

Kedvezményt kapott, aki észszerűen fogyasztott

Sokan kétkedve fogadták a hírt, hogy amennyiben takarékoskodnak az árammal, októbertől kedvezményt kaphatnak a fogyasztásukra. Az októberi villanyszámlák megérkeztek, és kiderült, érdemes volt-e spórolni.