Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

További hét évre kapott akkreditációt a Szabadkai Közkórház

2019-06-13
11:29
2019-06-13
11:35
Forrás
subotica.com
Az egészségügyi intézmények akkreditációjával foglalkozó ügynökség 15 területen értékelte a Szabadkai Közkórházat, ennek eredménye pedig a napokban érkezett meg.

A jelentés szerint a szabadkai kórház megfelel minden olyan feltételnek, amelyeknek egy másodlagos egészségügyi intézménynek meg kell felelnie. Az illetékesek interjúkat és fókuszcsoportos beszélgetéseket szerveztek, ezek alapján készítették el jelentésüket és adtak további hét évre akkreditációt a Szabadkai Közkórháznak - áll az intézmény közleményében.

működési engedély
Szabadkai Közkórház

Most

21:17, Frissítve: 21:28

Pokoli hőség Európában, iskolákat zárnak be

Holnap tetőzhet a Szaharából érkező hőhullám, 40 fok feletti hőmérséklettel Franciaországban és Spanyolországban. Van, ahol 45 fokot várnak. Párizs elővárosaiban sorra zárják be az iskolákat.
19:32

Gázrobbanás Bécsben

Tíz ember megsérült, közülük négyen súlyosan ma délután Bécsben, amikor feltételezhetően gázrobbanás történt egy többemeletes lakóépületben.
16:22

Kik keresnek a legtöbbet Szerbiában?

A szerbiai nettó átlagfizetés áprilisban 54.645 dinár volt, bruttó átlagban pedig 75.441 dinár. Ez nominálisan 11 százalékkal, reálisan 8 százalékkal több, mint egy évvel ezelőtt.

Népszerű

Gyilkosság és öngyilkosság Péterrévén

Vadászpuskával megölt egy nőt, majd magával is végzett egy férfi hétfőn Péterrévén. A mojbecej portál nem hivatalos értesülései szerint a férfi valószínűleg a nő férje volt.