Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Ürményi Frigyes

Új autóval bővült az adai rendőrség állománya

2019-06-19
16:13
2019-06-19
19:07
Forrás
Pannon RTV
A Škoda Rapid típusú gépjárművet Ada önkormányzata adományozta, hogy sürgős esetekkor gyorsabb legyen az intézkedés.

Az adai rendőrség legutóbb 2016-ban és 2017-ben kapott új járművet.

Dušan Glišin, vezető, Nagykikindai Rendőrkapitányság: „Amit ma a helyi önkormányzattól, Adától kaptunk, csak bizonyítja, hogy elismerik a munkánkat, ismernek minket terepen, és mi természetesen megköszönjük az adományt, amit kaptunk.”

A rendőrök az új járművel gyorsabban és hatékonyabban szolgálják majd az adai polgárok biztonságát különböző rendkívüli esetekben. A jármű értéke egymillió háromszázezer dinár volt.

Bilicki Zoltán, polgármester, Ada: „Minden önkormányzat bizonyos pénzeszközöket valósít meg a büntetések megfizettetésekor, ezekből a büntetésekből körülbelül negyven százalék az, amely az önkormányzat bevételét képezi, és az adai rendőrállomással közösen döntünk ezeknek a pénzeknek az úgynevezett rendeltetés szerinti felhasználásáról.”

A polgármester hozzátette, hogy a további cél, hogy a nyár folyamán az említett pénzösszegből újra kinyissák a közvécét külső kamerával felszerelve, ugyanis az eddigiekben már háromszor be kellett zárni rongálás miatt.

Ada
rendőrség
rendőrautó
Bilicki Zoltán

Most

Népszerű

Fegyveres bankrablás Szabadkán

Fegyveres bankrablás történt ma reggel Szabadkán. Senki sem sérült meg. Az álarcos elkövető a Dimitrije Tucović, közismertebb nevén a Borovo utcájában lévő Postatakarékot rabolta ki.