Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Ürményi Frigyes

Új autóval bővült az adai rendőrség állománya

2019.06.19
16:13
2019.06.19
19:07
Forrás
Pannon RTV
A Škoda Rapid típusú gépjárművet Ada önkormányzata adományozta, hogy sürgős esetekkor gyorsabb legyen az intézkedés.

Az adai rendőrség legutóbb 2016-ban és 2017-ben kapott új járművet.

Pannon RTV/Ürményi Frigyes

Dušan Glišin, vezető, Nagykikindai Rendőrkapitányság: „Amit ma a helyi önkormányzattól, Adától kaptunk, csak bizonyítja, hogy elismerik a munkánkat, ismernek minket terepen, és mi természetesen megköszönjük az adományt, amit kaptunk.”

Pannon RTV/Ürményi Frigyes

A rendőrök az új járművel gyorsabban és hatékonyabban szolgálják majd az adai polgárok biztonságát különböző rendkívüli esetekben. A jármű értéke egymillió háromszázezer dinár volt.

Bilicki Zoltán, polgármester, Ada: „Minden önkormányzat bizonyos pénzeszközöket valósít meg a büntetések megfizettetésekor, ezekből a büntetésekből körülbelül negyven százalék az, amely az önkormányzat bevételét képezi, és az adai rendőrállomással közösen döntünk ezeknek a pénzeknek az úgynevezett rendeltetés szerinti felhasználásáról.”

Pannon RTV/Ürményi Frigyes

A polgármester hozzátette, hogy a további cél, hogy a nyár folyamán az említett pénzösszegből újra kinyissák a közvécét külső kamerával felszerelve, ugyanis az eddigiekben már háromszor be kellett zárni rongálás miatt.

Ada
rendőrség
rendőrautó
Bilicki Zoltán

Most

16:13, Frissítve: 16:27

Mire figyeljünk két keréken?

Egyre több motorost csábít az utakra a nyárias időjárás. Ez pedig akarva akaratlanul magával vonzza azon balesetek számának növekedését, amelyekhez közük van a motorosoknak.
13:45, Frissítve: 13:55

Stabil az élelmiszerpiac

Stabil az élelmiszerpiac Tatjana Matić szerint. Az élelmiszerárak korlátozásáról szóló rendelet pedig június 28-ig van érvényben - emlékeztetett.

Népszerű

Rossz hír a földművesek számára

Folytatódik a meleg időjárás térségünkben, holnaptól egészen péntekig már nem kell számítani csapadékra - olvasható a Köztársasági Hidrometeorológiai Intézet előrejelzésében.