Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Ürményi Frigyes

Új autóval bővült az adai rendőrség állománya

2019-06-19
16:13
2019-06-19
19:07
Forrás
Pannon RTV
A Škoda Rapid típusú gépjárművet Ada önkormányzata adományozta, hogy sürgős esetekkor gyorsabb legyen az intézkedés.

Az adai rendőrség legutóbb 2016-ban és 2017-ben kapott új járművet.

Dušan Glišin, vezető, Nagykikindai Rendőrkapitányság: „Amit ma a helyi önkormányzattól, Adától kaptunk, csak bizonyítja, hogy elismerik a munkánkat, ismernek minket terepen, és mi természetesen megköszönjük az adományt, amit kaptunk.”

A rendőrök az új járművel gyorsabban és hatékonyabban szolgálják majd az adai polgárok biztonságát különböző rendkívüli esetekben. A jármű értéke egymillió háromszázezer dinár volt.

Bilicki Zoltán, polgármester, Ada: „Minden önkormányzat bizonyos pénzeszközöket valósít meg a büntetések megfizettetésekor, ezekből a büntetésekből körülbelül negyven százalék az, amely az önkormányzat bevételét képezi, és az adai rendőrállomással közösen döntünk ezeknek a pénzeknek az úgynevezett rendeltetés szerinti felhasználásáról.”

A polgármester hozzátette, hogy a további cél, hogy a nyár folyamán az említett pénzösszegből újra kinyissák a közvécét külső kamerával felszerelve, ugyanis az eddigiekben már háromszor be kellett zárni rongálás miatt.

Ada
rendőrség
rendőrautó
Bilicki Zoltán

Most

14:36

Mehetünk strandolni a hétvégén

Jelentős felmelegedés kezdődik vidékünkön, strandidő lesz - tájékoztat a Köztársasági Hidrometeorológiai Intézet. Az előrejelzések szerint a hétvégén a hőmérő higanyszála a 32 fokot is elérheti.

Népszerű

Horgosi lány lett az idei Strandszépe

A zsűri értékelése alapján Szabó Noémi tehette fejére az idei Magyar Szó Strandszépe koronáját. Ő képviseli majd Vajdaságot a magyarországi Magyarok Szépe szépségversenyen.

Újabb rekordot döntött a dinár

Újabb rekordot döntött a dinár euróhoz viszonyított árfolyama. A ma jegyzett adatok szerint egy euró 117,7365 dinárt ér - tájékoztat a Szerbiai Nemzeti Bank.