Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Dragosavac Viktor

Új utak épültek Topolyán az ipari parkban és környékén

2019-10-15
16:31
Forrás
Express Channel
Az Újvidék utcában egy bekötőút 365 méteres szakasza készült el most, amit Kislinder Gábor, Topolya polgármestere munkatársaival tekintett meg.

Elmondta, 2,3 millió dinárba került az útszakasz kiépítése, és ezáltal könnyebben megközelíthető az ipari park. Ennek területén egyébként folyamatosan zajlanak a fejlesztések. Jelenleg egy 180 méter hosszú, hat méter széles útszakasz kiépítése van folyamatban. A kivitelező szerint a jövő héten ezt be is fejezik. Kislinder Gábor azt is elmondta, hogy a MidMas cég új üzeme, valamint a tejgyár is elkészült, és hamarosan megkezdik működésüket. Hozzátette, új befektetők is folyamatosan érdeklődnek a lehetőségek iránt. Jelenleg három céggel folynak a megbeszélések. Ezek közül kettő tevékenysége az agráriumhoz köthető, míg egy cég a fémiparban tervez beruházni.

Topolya
Kislinder Gábor
utak

Most

22:02

Újra Bill Gates a világ leggazdagabb embere

A Bloomberg milliárdos indexe szerint Bill Gates megelőzte az Amazon vezérigazgatóját, Jeff Bezost. Nettó 110 milliárd dolláros vagyonával visszaszerezte a világ leggazdagabb emberének járó elismerést
21:19, Frissítve: 21:40

Bolívia a káosz szélén

Legkevesebb 8 ember meghalt, és több tucatnyian megsebesültek Bolíviában a lemondatott Evo Morales elnök mellett tüntetők és a rendfenntartó erők összecsapásaiban.

Népszerű

Keresi a rendőrség

Nagy erőkkel keres egy férfit a szerbiai rendőrség, akit nemi erőszak kísérletének elkövetésével gyanúsítanak. A bűncselekményt Belgrádban, a szerb főváros Vračar nevű részében követte el.