Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Szalai Adrián

Újabb oltópont Zentán

2021.02.18
11:28
2021.02.18
11:33
Forrás
Magyar Szó
Csütörtöktől a Zentai Közkórház is oltópontként működik - jelentette be Dr. Csáki Beáta.

Az intézmény igazgatója elmondta, az érintettek továbbra is SMS-ben kapják az értesítést a koronavírus elleni védőoltás felvételének időpontjáról és az oltás helyszínéről is. Kiemelte, a védőoltás helyszíne nem cserélhető fel. A kórház rehabilitációs részlegén csütörtök délután kezdődik az oltás 14 és 16 óra között. Péntektől már a kórházba is időpontra mehetnek a védőoltást felvevők – mondta az igazgató.

Zenta
oltópont
vakcina
oltás
kórház
Dr. Csáki Beáta
koronavírus

Kapcsolódó tartalmak

Most

20:44, Frissítve: 21:23

Újra a Zvezda a bajnok

Ismét a Crvena zvezda nyerte a szerb labdarúgó Szuperligát. A piros-fehér belgrádi együttes meggyőző 3:1-es győzelmet aratott a Voždovac ellen az utolsó fordulóban.
19:05, Frissítve: 20:19

Tavaszi hangulatban

Tavaszi hangulat volt ma a szabadkai Lányi Ernő Iparos Művelődési Egyesületben, hiszen ezzel a címmel szerveztek népzenei műsort. Versmondók, citerazenekarok és kórusok mutatkoztak be.
18:20, Frissítve: 20:56

A fantasztikus Fantast

Hétfőn kezdődött és ma ért véget Óbecsén a Fantast nemzetközi zenei vetélkedő. A 9. alkalommal megszervezett eseményen az idén több mint 300 fellépő vett részt, hét ország 49 városából.

Népszerű

Rossz hír a földművesek számára

Folytatódik a meleg időjárás térségünkben, holnaptól egészen péntekig már nem kell számítani csapadékra - olvasható a Köztársasági Hidrometeorológiai Intézet előrejelzésében.