Ugrás a tartalomra

Újvidéken is várják a fiatalokat az oltásra

2021.05.31
08:41
Forrás
Szerbiai RTV
Sokan kérik a koronavírus elleni vakcinát az újvidéki bevásárlóközpontokban.

Újvidéken jól halad a koronavírus elleni védőoltások beadása. Több mint 270 ezer adag vakcinát adtak be, két dózist már 120 ezren kaptak – közölte az újvidéki Egészségház igazgatója. Veselin Bojat elmondta, különösen azzal elégedett, hogy a bevásárlóközpontokban naponta mintegy 800-900 személyt oltanak be. Várják a fiatalokat is az oltakozásra - hangsúlyozta.

Újvidéken egyébként napok óta egyszámjegyű új koronavírus-fertőzöttet vesznek nyilvántartásba, Bojat szerint ez mindenképpen a vakcinának köszönhető.

Újvidék
oltás
koronavírus
vakcina
Veselin Bojat

Most

10:01, Frissítve: 10:08

A niši Radničkit fogadja a TSC

Ismét hazai pályán játszik ma a TSC labdarúgó csapata. A topolyaiak a bajnokság 17. fordulójában a niši Radnički együttesét látják vendégül.
07:39, Frissítve: 07:54

Támadás az Eiffel-toronynál, egy halott

Egy embert késsel megölt, két másikat pedig kalapáccsal megsebesített szombat este egy támadó Párizsban, az Eiffel-torony közelében, miközben szemtanúk szerint azt kiáltotta, hogy "Allah Akbar".
07:03, Frissítve: 07:29

Advent első vasárnapja

Eljött az ideje, hogy meggyújtsuk az első gyertyát az adventi koszorún. Az idei ünnepkör azonban rendhagyó, különbözik a korábban megszokottaktól.

Népszerű

Mezőgazdászok, figyelem!

Új pályázatot hirdettek a mezőgazdászok számára. Beruházásaik 50 százalékát az állam biztosítja, vissza nem térítendő támogatás formájában.

Elindult a személyforgalom a Szabadka-Szeged vasútvonalon

Az első járat 5 óra 19 perckor indult Szegedről. Az első utasok között volt Lázár János magyar közlekedési miniszter és dr. Pásztor Bálint a VMSZ megbízott elnöke is. A személyvonatok ezen a vonalon ötször közlekednek majd mindkét irányba.