Ugrás a tartalomra

Varázslatos környékem - Díjátadó és csomagosztás Szabadkán

2023.12.07
18:04
2023.12.07
19:11
Forrás
Pannon RTV
Kihirdették a Bajnát és a Harcosok Sorakozója helyi közösségben meghirdetett fotópályázat eredményeit.

A versenyre több mint húszan jelentkeztek, akik közül többen ajándékban részesültek. Emellett a legkisebbek, mintegy 25-en, csomagot is kaptak Mikulás alkalmából. A fotópályázat címe a Varázslatos környékem volt.

Halasi Szabolcs, a VMSZ szabadkai Bajnát és Harcosok Sorakozója helyi szervezetének elnöke: „Az volt a cél, hogy bemutassák a saját környéküket. Ezért is adtuk azt a címet a fotópályázatnak, hogy a Varázslatos környékem. Itt tárgyi, természeti értékeket lehetett bemutatni, de akár csak egy olyan mindennapi pillanatot is, ami megfogta az embert abban a percben. Ez lehetett akár egy levélhullás, de lehetett éppen egy napsugár, ahogy visszatükröződik a pocsolyában.”

Halasi Szabolcs
Fotópályázat

Kapcsolódó tartalmak

Most

Népszerű

Alapos metszés, bőséges termés

Bőséges szőlőtermésre a tőkét a radikális metszés serkenti. A szőlőtőkék szeretik ezt az ösztönzést, kiváltképp ha a növényt indáitól a gazda február végén vagy március elején szabadítja meg.

Hosszú hétvége, hosszú sorok

Továbbra is sokan utaznak Magyarország irányába Szerbiából a hosszú hétvége alatt. Stábunk a délelőtti órákban járta körbe a határátkelőket.