Ugrás a tartalomra

Alelnökévé választotta Bocskor Andreát az EP kulturális és oktatásügyi bizottsága

2019.10.02
07:00
Forrás
MTI
Bocskor Andrea fideszes EP-képviselőt választotta negyedik alelnökévé az Európai Parlament kulturális és oktatásügyi bizottsága kedden.

A politikus elmondta: ezzel a kisebbségek védelmének hangsúlyosabb képviseletére nyílik lehetőség. Az Európai Parlament szakbizottságai négy magyar képviselőt már alelnökökké választottak július közepén tartott alakuló ülésükön. Deutsch Tamás fideszes képviselő a költségvetés-ellenőrző bizottság negyedik alelnöke lett, Gál Kinga fideszes képviselőt a biztonság- és védelempolitikáért felelős szakbizottság második alelnökének választották, Ujhelyi István szocialista képviselő az EP közlekedéssel és idegenforgalommal foglalkozó szakbizottsága harmadik alelnökének nevezték ki, Winkler Gyulát, a Romániai Magyar Demokrata Szövetség EP-képviselőjét pedig a nemzetközi kereskedelemért felelős szakbizottság második alelnökének választották.

Európai Parlament
Bocskor Andrea
Fidesz
EP-képviselő

Most

19:06, Frissítve: 19:27

Húsvéti kirakodóvásár Pancsován

Hetedik alkalommal rendeztek húsvéti kirakodóvásárt Pancsován. A városhoz tartozó települések nőszervezetei és magánszemélyek kínálják fel kézműves portékáikat és ünnepi süteményeiket.

Népszerű

Elhunyt Fehér Márta

Életének 48. évében, rövid, súlyos betegség után elhunyt Fehér Márta, a Hét Nap újságírója. 2017 óta volt tagja a Hét Nap szerkesztőségének, előtte 10 évig a Pannon RTV-ben dolgozott.