Ugrás a tartalomra
Tanjug/AP/Vlada Srbije/ Slobodan Miljevic

Ana Brnabić Németországba látogat

2019.09.14
08:16
2020.02.17
18:35
Forrás
Szerbiai RTV
A kormányfő Németország belgrádi nagykövetével, Thomas Schiebbel tárgyalt közelgő berlini hivatalos látogatásának előkészületeiről pénteken.

Szerbia miniszterelnöke Angela Merkel német kancellár meghívására megy szeptember 18-án Németországba. Brnabić szerint németországi látogatása rendkívüli alkalom lesz, hogy a kancellárral való találkozón megvitassák az együttműködés minden aspektusát, úgy politikai, mint gazdasági téren. A tárgyalás fő témái a bilaterális kapcsolatok, a gazdaság, valamint a kül- és európai politikával kapcsolatos kérdések lesznek - áll a német kancellár honlapján.

Ana Brnabić
szerb miniszterelnök
Németország
német kancellár
Thomas Schieb
nagykövet
Angela Merkel

Most

21:48

Közel az antarktiszi átbillenési pont

A közelmúltban bekövetkezett hőhullámok, a Déli-óceánban bekövetkezett változások és az antarktiszi tengeri jég kiterjedésének csökkenése arra utal, hogy éghajlati fordulópont közelébe kerülhetünk.
18:31, Frissítve: 19:27

Bor és a hal Horgoson

Halászlé és borversenyt tartottak Horgoson. A Szent Orbán Borlovagrend és a Proleter Horgászegyesület már tizenegyedik alkalommal szervezte meg a Bor és a hal elnevezésű eseményt a Művelődési Ház melletti téren.

Népszerű

Narancssárga riasztás van érvényben egész Vajdaságban

Jön a rossz idő – figyelmeztet a Köztársasági Hidrometeorológiai Intézet. Vajdaságban és Közép-Szerbia egyes részein narancsriasztás van érvényben. A hétvégéig és a jövő hét első felében folytatódik a változékony időjárás, záporokkal, zivatarral.