Ugrás a tartalomra
Thomas Schieb és Ana Brnabić
Tanjug/AP/Vlada Srbije/ Slobodan Miljevic

Ana Brnabić Németországba látogat

2019-09-14
08:16
2019-09-14
08:24
Forrás
Szerbiai RTV
A kormányfő Németország belgrádi nagykövetével, Thomas Schiebbel tárgyalt közelgő berlini hivatalos látogatásának előkészületeiről pénteken.

Szerbia miniszterelnöke Angela Merkel német kancellár meghívására megy szeptember 18-án Németországba. Brnabić szerint németországi látogatása rendkívüli alkalom lesz, hogy a kancellárral való találkozón megvitassák az együttműködés minden aspektusát, úgy politikai, mint gazdasági téren. A tárgyalás fő témái a bilaterális kapcsolatok, a gazdaság, valamint a kül- és európai politikával kapcsolatos kérdések lesznek - áll a német kancellár honlapján.

Ana Brnabić
szerb miniszterelnök
Németország
Angela Merkel
német kancellár
Thomas Schieb
nagykövet
Szerbia

Most

18:55

Fiatalok a Nyugat-Balkánról

Több mint 200, a politikában, egészségügyben, és egyéb tudományokban jártas egyetemista érkezett az Ifjú Vezetők 4. Regionális Fórumára Újvidékre.
17:27, Frissítve: 18:01

Átadták az Andex Kft. üzemét Palicson

A zöldség és gyümölcsfeldolgozással foglalkozó, valamint hűtőházzal és szeszfőzdével is felszerelt gyár megvalósulását a Magyar Kormány és a Prosperitati Alapítvány támogatta.

Népszerű

Bomba robbant a szabadkai Borsalino kávézóban

Ma hajnalban robbanás rázta meg a szabadkai sugárút környékét, a Borsalino kávézóban történt a detonáció. Ismeretlen tettesek kis méretű robbanószerkezetet dobtak a vendéglátóipari egységbe.