Ugrás a tartalomra
TANJUG/INSTAGRAM "BUDUCNOSTSRBIJEAV"/nr

Angela Merkellel egyeztetett a szerb államfő

2020-12-03
17:03
Forrás
Szerbiai RTV
Aleksandar Vučić online beszélgetett a német kancellárral.
TANJUG/INSTAGRAM "BUDUCNOSTSRBIJEAV"/nr

A felek szót ejtettek a koronavírus elleni harcról, a pandémia hatásairól, a Belgrád és Pristina közti párbeszédről, valamint a szerb-német kapcsolatokról és az ország uniós integrációjáról.

Az eseményről a köztársasági elnök Instagram-oldalán számolt be. További részleteket azonban nem közölt.

TANJUG/INSTAGRAM "BUDUCNOSTSRBIJEAV"/nr

Vučić ma este 9 után a Szerbiai RTV műsorának vendége lesz, ahol bővebben beszél a találkozóról, illetve más aktuális témákról.

Aleksandar Vučić
Angela Merkel
online
egyeztetés

Most

22:36, Frissítve: 22:43

Újra beindul a kulturális élet a Cnesában

A szigorítások és a polgárok megóvása érdekében minden kulturális programot le kellett mondani a magyarkanizsai Cnesa Oktatási és Művelődési Intézményben az elmúlt időszakban.
22:05

Online gazdafórum hetente kétszer

Az online előadások nézettségével a Vajdasági Agráregyesületek Szövetsége nagyon elégedett, de abban is bíznak, hogy a jövőben ez a létszám még emelkedni fog. Feldogozzák a támogatásokat és a pályázati lehetőségeket is az idei évre.
21:26

Folyamatosan érkezik a védőoltás Szerbiába

Szerbiának nagy mennyiségű védőoltást sikerült biztosítania, de még ez sem elegendő ahhoz, hogy a lakosság 50-60-70 százalékát be lehessen oltani. Ezért nagyon fontos, hogy először azokat oltsuk be, akik a legnagyobb kockázatnak vannak kitéve.
20:49, Frissítve: 21:12

Döcögve az EU felé

A koronavírus-járványt is lehet okolni azért, hogy 2020-ban egyetlen csatlakozási fejezetet sem nyitottak meg. Ugyanakkor az integrációs bizottság alapfeladata a törvények összehangolása az uniós elvárásokkal, és ezen is van még javítanivaló.

Népszerű