Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Antalfalva: A VMSZ átadta a támogatói aláírásokat és a jelöltlistát

2020-06-01
15:41
2020-06-01
17:52
Forrás
Pannon RTV
A listavezető Horti László, a VMSZ antalfalvi községi szervezetének elnöke.

Antalfalván a hétfő reggeli órákban adták át a támogatói aláírásokat és a jelöltlistát a község választási bizottságnak.

Horti László, antalfalvi községi elnök, VMSZ: „24 órán belül értesítve leszünk, hogy el lett-e fogadva, hogy hiba nélkül van minden. Úgy történt, ahogy kellett szabályok szerint. Várjuk a feleletet, ha elvállalják és minden rendben lesz, akkor 3-as szám alatt fogunk szerepelni a következő választásokon.”

A VMSZ képviselői az eseményen az összefogás fontosságát hangsúlyozták.

Lálity Urbán Emese, a VMSZ torontálvásárhelyi II. helyi szervezetének elnöke: „Nekünk mindenféleképpen fontos, hogy itt képviseljük a közösségi érdekeit helyi szinten a községünkben. Jelen pillanatban helyi közösségi választás most nincs kiírva a községünkben, illetve Torontálvásárhelyen. Most arra összpontosítunk, hogy megmozgassuk az egész községben azokat, akik szeretnék támogatni a haladást, segíteni akarnak a magyarságnak, a magyaroknak. Őket szeretnénk most megszólítani, hogy a községi szinten a hármas számra szavazzanak. Nagyon fontos nekünk a közösség, a közösség fejlődése és a jövőnk.”

Szerbiában június 21-én tartják a választásokat.

Választások 2020
VMSZ
jelöltlista

Most

14:51, Frissítve: 16:53

Foglalkozások az adai Lovasvölgyben

Őseink életébe kóstolhattak bele a gyerekek egy egész napos foglalkozás keretein belül Adán. A helyi Lovasvölgyben nem csak a lovaglás fortélyait, de a lovas íjászatot is megismerhették.

Népszerű