Ugrás a tartalomra

Az Egyesült Államokba utazott a szerb elnök

2020.09.03
07:42
Forrás
Tanjug
Az Amerikai Egyesült Államokban tartózkodik mától szombatig Aleksandar Vučić. Az elnök a Fehér Ház által szervezett egyeztetésen vesz részt, a téma a Belgrád és Pristina közötti gazdasági kapcsolatok.

Avdullah Hoti koszovói kormányfő kedden este azt nyilatkozta, a pristinai küldöttség Washingtonban azért találkozik Belgrád képviselőivel, hogy “egymás kölcsönös elismeréséről” tárgyaljon.

Vučić korábban arra figyelmeztetett, hogy amennyiben Koszovó elismerésének kérdését napirendre tűzik, akkor a találkozóra nem is fog sor kerülni.

Richard Grennell, az amerikai elnök különleges tanácsadója tegnap azt nyilatkozta, egyelőre nem született döntés arról, hogy Donald Trump elnök személyesen is részt vesz-e a találkozón.

Amerikai Egyesült Államok
Aleksandar Vučić
Koszovó
Szerbia
gazdaság

Most

11:40, Frissítve: 11:54

Drágábbak a luxustermékek Szerbiában

Több luxustermék is megdrágult Szerbiában május elsejétől. Keddtől egy doboz cigarettáért is többet kell fizetnie a dohányosoknak, mint eddig. Ami viszont jó hír, hogy az áram és a gáz árának emelkedésétől idén már nem kell tartanunk.

Népszerű

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.