Ugrás a tartalomra

Az együttműködés a járvány idején a jó baráti viszony bizonyítéka

2020.05.07
16:51
2020.05.07
18:01
Forrás
Blic
Az együttműködés és a szolidaritás a koronavírus-járvány ideje alatt a legjobb mutatója a barátságnak és a kiváló kétoldalú kapcsolatoknak - hangzott el Ivica Dačić és Anthony Godfrey mai találkozóján

Anthony Godfrey, az Amerikai Egyesült Államok belgrádi nagykövete elismerően beszélt a szerb kormány intézkedéseiről, a kölcsönös segítségnyújtásáról a koronavírus elleni harcban. Véleménye szerint ezekkel életeket mentettek meg. Bejelentette, hogy hamarosan ismét egészségügyi felszereléseket adományoznak majd Szerbiának.

Az amerikai nagykövet és a szerb külügyminiszter egyetértettek, hogy a szolidaritás egy egyetemes érték, és soha nem szabad elfeledni, még a legnehezebb pillanatokban sem, ahogyan ezt a két ország sem feledte ebben a válsághelyzetben.

együttműködés
jávány
viszony
Ivica Dačić
Anthony Godfrey
Amerikai Egyesült Államok
nagykövet
koronavírus

Most

19:06, Frissítve: 19:27

Húsvéti kirakodóvásár Pancsován

Hetedik alkalommal rendeztek húsvéti kirakodóvásárt Pancsován. A városhoz tartozó települések nőszervezetei és magánszemélyek kínálják fel kézműves portékáikat és ünnepi süteményeiket.

Népszerű

Elhunyt Fehér Márta

Életének 48. évében, rövid, súlyos betegség után elhunyt Fehér Márta, a Hét Nap újságírója. 2017 óta volt tagja a Hét Nap szerkesztőségének, előtte 10 évig a Pannon RTV-ben dolgozott.