Ugrás a tartalomra
Európai Néppárt logo
Pannon RTV/illusztráció

Az Európai Néppárt a Fidesz tagságáról tárgyal

2019-03-20
14:11
2019-03-20
15:55
Forrás
hirado.hu
Orbán Viktor Magyarország miniszterelnöke, a Fidesz pártelnöke vezeti a Fidesz delegációját az Európai Néppárt mai brüsszeli politikai közgyűlésén.

A hirado.hu azt írja, a kiszivárgott hírek szerint már nem szorgalmazzák az EPP vezetésében a Fidesz kizárását. Tartanak ugyanis attól, hogy az további konfliktusokat okozna, és további pártok távoznának, ahogy ezt már jelezte is az egyik szlovén ellenzéki párt.

A Politico európai kiadása parlamenti forrásokra hivatkozva azt írta, először Orbán Viktorral tárgyal a néppárt vezetése, és a várható javaslat szerint nem zárják ki a Fideszt, de a tagságát felfüggesztik addig, amíg a miniszterelnök nem teljesíti Manfred Weber három feltételét – közölte az M1 brüsszeli tudósítója. A feltételek szerint Orbán Viktor kormányfőnek bocsánatot kell kérnie a plakátkampány miatt, illetve le kell állítania Brüsszel elleni kampányát, és biztosítania kell a Közép-európai Egyetem megmaradását Budapesten.

Európai Néppárt
Fidesz
tagság

Most

Népszerű

Párját ritkító menyegző volt Palicson

Vidékünkön ma már ritkaságszámba megy az ősi zsidó hagyomány szerinti esküvő. Ezért is volt látványos és párját ritkító a pénteken Palicson megtartott menyegző.

Halálos baleset Ásotthalomnál

Halálos autóbaleset történt Ásotthalom közelében ma hajnalban, az 55-ös főúton - közölte a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság a police.hu oldalon.