Ugrás a tartalomra

Az USA elnökével találkozott Aleksandar Vučić

2023.09.22
17:59
Forrás
Pannon RTV
Elkötelezettek vagyunk a kétoldali kapcsolatok fejlesztésében, tette közzé Aleksandar Vučić szerb államfő posztjában, miután Joe Bidennel, az Amerikai Egyesült Államok elnökével találkozott New Yorkban.

A hivatalos fogadás alkalmával fotó is készült, amelyen a szerb államfő feleségével, Tamara Vučićtyal látható, illetve Joe Bidenen kívül jelen volt még Jill Biden, az USA elnökének felesége is.

Joe Biden
Amerikai Egyesült Államok
USA

Most

19:30, Frissítve: 19:57

Száz fiatal labdarúgó a Csubela Ferenc Emléktornán

Száz fiatal labdarúgó részvételével zajlott a Csubela Ferenc Emléktorna Bácskossuthfalván. A kispályás kupán 16 csapat versengett helyi és környékbeli fiatalok részvételével. Csubela Ferenc, a VMSZ egyik alapítója és első elnöke volt.

Népszerű

Mezőgazdászok, figyelem!

Új pályázatot hirdettek a mezőgazdászok számára. Beruházásaik 50 százalékát az állam biztosítja, vissza nem térítendő támogatás formájában.

Elindult a személyforgalom a Szabadka-Szeged vasútvonalon

Az első járat 5 óra 19 perckor indult Szegedről. Az első utasok között volt Lázár János magyar közlekedési miniszter és dr. Pásztor Bálint a VMSZ megbízott elnöke is. A személyvonatok ezen a vonalon ötször közlekednek majd mindkét irányba.