Ugrás a tartalomra

Babity János lett az Európa Tanács szerbiai küldöttségének a vezetője

2024.02.21
14:14
Forrás
Pannon RTV
Babity János volt szabadkai magyar főkonzult szerdán Aleksandar Vučić köztársasági elnök köszöntötte Belgrádban.

Az államfő megköszönte az Európa Tanácsnak, hogy lehetőséget biztosít Szerbia számára a szervezet szakmai tudásának, tapasztalatának és erőforrásainak használatára, ami lehetővé teszi, hogy Szerbia hatékonyabban dolgozzon a reformokon és az országban zajló demokratikus folyamatok fejlesztésén.

Aleksandar Vučić az Instagramon azt írta, az új küldöttségvezetővel egyeztetett még a végrehajtott reformokról, a jó uniós gyakorlat számos területen történő alkalmazásáról, valamint ennek a folyamatnak a folytatásáról és jelentőségéről Szerbia európai integrációs előrelépése érdekében.

Babity János
Belgrád
Aleksandar Vučić
Európa Tanács

Most

19:03, Frissítve: 20:04

Mozgasd meg az agyad!

Mozgasd meg az agyad! mottóval kvízestet szervezett Noszán a helyi Hinga Művelődési Egyesület. Az esemény célja a szórakozás, barátkozás, ügyesség és az általános műveltség fejlesztése volt. Négy- illetve ötfős csapatok versengtek a díjakért.

Népszerű

Havi 1.750 eurót is kereshet ezzel a munkával

Nagy szüksége van Szerbiának a kőművesekre. Virágzik az új építésű ingatlanok piaca, ehhez azonban munkaerőre van szükség, amit egyre nehezebb biztosítani. Hogy legyen elég kőműves, az építtetők kénytelenek egyre magasabbra tolni a béreket.