Ugrás a tartalomra

Barack Obama visszatér a politikába

2017.10.20
07:00
2024.03.19
08:50
Forrás
hirado.hu
Az Egyesült Államok előző elnöke, Barack Obama visszatér a politikába, és demokrata párti kormányzójelöltek mellett kampányolt csütörtökön New Jersey-ben és Virginiában.

Mindkét szövetségi államban november 7-én lesznek a voksolások, ahol pillanatnyilag a Demokrata Párt jelöltjeinek előnyét jelzik a felmérések. Egyesek szerint felesége, Michelle lehet a következő demokrata párti elnökjelölt.

Barack Obama a Fehér Házból történt januári távozása óta nem nagyon vett részt az országos politikában. Három hónapig szabadságon volt, majd emlékiratai összeállításába fogott, és csak nagyon ritkán szólalt meg, akkor is nagyobb horderejű ügyekben.

politika
Amerikai Egyesült Államok
Barack Obama

Most

19:06, Frissítve: 19:27

Húsvéti kirakodóvásár Pancsován

Hetedik alkalommal rendeztek húsvéti kirakodóvásárt Pancsován. A városhoz tartozó települések nőszervezetei és magánszemélyek kínálják fel kézműves portékáikat és ünnepi süteményeiket.

Népszerű

Elhunyt Fehér Márta

Életének 48. évében, rövid, súlyos betegség után elhunyt Fehér Márta, a Hét Nap újságírója. 2017 óta volt tagja a Hét Nap szerkesztőségének, előtte 10 évig a Pannon RTV-ben dolgozott.