Ugrás a tartalomra

Beengedik a külföldi árut szállító kamionokat Koszovóba

2023.06.21
19:07
2023.06.22
08:25
Forrás
Pannon RTV
A koszovói hatóságok engedélyezték azon teherautók belépését a területre, amelyek külföldi árut szállítanak. Az nem számít, milyen rendszámtáblával jelentkeznek belépésre - jelenti a szerb közmédia helyszíni tudósítója.

A szerb árut szállító kamionok továbbra sem léphetnek be Koszovó területére. Késő délután arról is érkeztek hírek, hogy feloldották az elégedetlen teherautósok azt az útblokádot Jarinjenél, amelyet a Szerbia felé vezető utakon alakítottak ki, tiltakozva az ellen, hogy befelé nem engedik a szerb rendszámú teherautókat. Itt se kilépni, se belépni nem lehetett a torlasz feloldásáig.

Koszovó
szerb áru
teherautó

Most

21:05, Frissítve: 21:14

Szédületes mérkőzést hozott a 173. örökrangadó

Szenzációsan kezdte a szerbiai labdarúgó Szuperliga 2023/24-es idényének rájátszási szakaszát a Crvena zvezda a Partizan ellen. A drámai összecsapáson 3:2-re nyertek a piros-fehérek, és 10 pontra lógtak el a fekete-fehérektől.
19:25, Frissítve: 19:33

A Kisvárda elleni döntetlennel ismét bajnok a Ferencváros

A Ferencváros megnyerte sorozatban a hatodik, összességében pedig a 35. bajnoki címét, mivel hazai pályán gól nélküli döntetlent játszott a kieső helyen álló Kisvárdával a labdarúgó OTP Bank Liga 29. fordulójának második szombati mérkőzésén.
17:07, Frissítve: 19:09

Lovaggá avatták a Pannon RTV újságíróját

A Szent György Lovagrend lovagjává avatták Szabó-Hangya Terézt, a Pannon RTV nyugalmazott újságíróját és Dolinszki Áron evangélikus lelkészt Visegrádon. Az eseményre Székelyföldről, Németországból és Skandináviából is érkeztek résztvevők.

Népszerű

Havi 1.750 eurót is kereshet ezzel a munkával

Nagy szüksége van Szerbiának a kőművesekre. Virágzik az új építésű ingatlanok piaca, ehhez azonban munkaerőre van szükség, amit egyre nehezebb biztosítani. Hogy legyen elég kőműves, az építtetők kénytelenek egyre magasabbra tolni a béreket.

Berobbant a turistaidény Palicson

A nyárias időjárásnak köszönhetően a tó körüli sétányon, a vendéglátóhelyek teraszain és a fagylaltozók környékén is sokan voltak a délutáni órákban.