Ugrás a tartalomra

Belgrádba látogat hétfőn Recep Tayyip Erdogan

2019.10.05
10:22
2019.10.05
16:49
Forrás
Szerbiai RTV
A török államfő több mint száz vállalkozót is magával hoz.

A látogatás gazdasági jelentőségéről beszélt ma Rasim Ljajić szerb kereskedelmi miniszter a Szerbiai RTV reggeli műsorában. Az árucsere-forgalom Szerbia és Törökország között két évvel ezelőtt 800 millió dollárt tett ki, ma pedig már meghaladja az 1,3 milliárdot - emelte ki a tárcavezető.

Rasim Ljajić, kereskedelmi, idegenforgalmi és telekommunikációs miniszter, Szerbia: „Több mint száz vállalkozó érkezik. Tegnapig 101-en jelentkeztek, hogy jönnek Szerbiába, és valószínű, hogy ez a szám a látogatásig még nőni fog. Ez az esemény lehetőséget kínál arra, hogy együttműködjenek a szerbiai vállalkozókkal. Lesz egy nagy üzleti fórum, amely a két elnök találkozásakor már bevett gyakorlatnak számít.”

Recep Tayyip Erdogan
Belgrád
Törökország
vállalkozók
üzleti fórum
Rasim Ljajić

Most

19:06, Frissítve: 19:27

Húsvéti kirakodóvásár Pancsován

Hetedik alkalommal rendeztek húsvéti kirakodóvásárt Pancsován. A városhoz tartozó települések nőszervezetei és magánszemélyek kínálják fel kézműves portékáikat és ünnepi süteményeiket.
17:13, Frissítve: 18:46

„Európa reménye, a túlélés reménye Közép-Európa”

A CPAC Hungary második napján több hazai, külhoni és külföldi konzervatív politikus mellett beszédet mondott Gulyás Gergely magyar Miniszterelnökséget vezető miniszter és Szijjártó Péter, Magyarország külgazdasági- és külügyminisztere is.

Népszerű

Elhunyt Fehér Márta

Életének 48. évében, rövid, súlyos betegség után elhunyt Fehér Márta, a Hét Nap újságírója. 2017 óta volt tagja a Hét Nap szerkesztőségének, előtte 10 évig a Pannon RTV-ben dolgozott.