Ugrás a tartalomra

Belgrádban ülésezett a Nemzetbiztonsági Tanács

2017.03.13
16:51
Szerbia stabil, nincs olyan tényező, amely megzavarná a régió békéjét, annak ellenére, hogy a térségben összetett folyamatok játszódnak le - állapították meg ma a szerb kormány épületében megtartott Nemzetbiztonsági Tanácsi ülésen
Szerbia stabil, nincs olyan tényező, amely megzavarná a régió békéjét, annak ellenére, hogy a térségben összetett folyamatok játszódnak le - állapították meg ma a szerb kormány épületében megtartott Nemzetbiztonsági Tanácsi ülésen. A feleket azért hívták össze, mert Pristina megszakította a Belgráddal való párbeszédet, illetve napvilágot látott a koszovói hadsereg létrehozásának terve. Az ülésen résztvevők aggodalmuknak adtak hangot az említett kérdésekkel kapcsolatban. Az ülésen elhangzottak kapcsán a szerb Köztársasági Elnöki Hivatal adott ki közleményt. Mint írják, nem szabad megengedni, hogy a régióban uralkodó békét bármilyen politikai vagy egyéb ok veszélyeztesse. Az ülésen többek között részt vett Tomislav Nikolić köztársasági elnök, Aleksandar Vučić miniszterelnök és Zoran Đorđević védelmi miniszter is.
Szerbia
Belgrád
nemzetbiztonsági tanács

Most

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.