Ugrás a tartalomra

Béremelés lesz a katonaságnál és a rendőrségnél (videó)

2017.05.01
15:46
Fizetésemelésre számíthatnak a katonaság és a rendőrség munkatársai - jelentette ki Nebojša Stefanović
Fizetésemelésre számíthatnak a katonaság és a rendőrség munkatársai - jelentette ki Nebojša Stefanović. A szerb belügyminiszter a munka ünnepe alkalmából munkareggelit adott a Katonaság és Rendőrség Együttes Erői tagjainak a bolgár határ közelében fekvő gradinjei bázison. Összesen hat lakókonténert helyeztek el itt a számukra. A miniszter elmondta, az együttes erő tagjai több mint 20 ezer illegális határátlépést akadályoztak meg. A közeljövőben is számítani lehet egy komolyabb migránshullámra, és az együttes erő tagjai fogják majd biztosítani Szerbia lakosainak biztonságát - magyarázta Stefanović. Mesto: Gradinje Datum: 01.05.2017 Dogadjaj: POLICIJA/VOJSKA/BEZBEDNOST/OPŠTINE - ministar unutrašnjih poslova Srbije Nebojša Stefanoviæ održao je radni doruèak sa pripadnicima Združenih snaga vojske i policije u bazi Gradinje, na granici sa Bugarskom Licnosti: Nebojša Stefanoviæ Nebojša Stefanović, belügyminiszter, Szerbia: „Itt, ma megnyitottunk néhány lakókonténert a számukra, amiknek az a céljuk, hogy javítsák a körülményeiket és a lakhatásukat, és remélem, hogy ezzel javítunk mindenen, amit jelen pillanatban nyújtani tudunk a számukra. Ezzel azonban még nincs vége. Igyekezni fogunk az év folyamán feljavítani az anyagi helyzetüket is, amit a kormány biztosított már, és ennek köszönhetően lehetőségünk lesz néhány százalékkal növelni a fizetésüket is. Ezzel javítunk az életszínvonalukon. Ugyanakkor természetesen igyekszünk a továbbiakban is befektetni a felszereléseikbe.”



rendőrség
Nebojša Stefanović
béremelés
katonaság

Most

20:30

Európa melegszik a leggyorsabban a kontinensek közül

Európa hőmérséklete a globális átlag nagyjából kétszeresével emelkedik – jelentette az AP hírügynökség az ENSZ Meteorológiai Világszervezete (WMO) és az Európai Unió klímaváltozási szolgálata, a Copernicus legfrissebb jelentéseire hivatkozva.
19:54

Megkezdte a támogatói aláírások gyűjtését a VMSZ

Magyarkanizsa, Topolya és Zenta község területén kezdte az önkormányzati listaállításhoz szükséges támogató aláírások gyűjtését a Vajdasági Magyar Szövetség. A párt Topolyán ma elsőként adta át listáját, így az egyes sorszámmal indulnak.
18:48, Frissítve: 19:19

Táncolt a tavasz a Népkörben

A tánc világnapja alkalmából a szabadkai Népkör Magyar Művelődési Központ idén is megszervezte a Táncoló tavasz elnevezésű rendezvényt. A regionális gyermek és ifjúsági néptánc találkozón közel 200 fiatal lépett színpadra.
15:14, Frissítve: 18:25

Újraszentelték a Ladányi-keresztet

Újraszentelték a Törökbecse és Basahíd közötti országút mentén álló Ladányi keresztet. Törökbecse polgárai a közelben zajló 1849-es csatában elesett névtelen hősök emlékére állíttatták fel annak idején.

Népszerű

Elhunyt Fehér Márta

Életének 48. évében, rövid, súlyos betegség után elhunyt Fehér Márta, a Hét Nap újságírója. 2017 óta volt tagja a Hét Nap szerkesztőségének, előtte 10 évig a Pannon RTV-ben dolgozott.