Ugrás a tartalomra
TANJUG/ NARODNA SKUPŠTINA REPUBLIKE SRBIJE/bs

A bilaterális kapcsolatok erősítéséről tárgyalt Vladimir Orlić és Magyar József

2023.03.24
17:48
Forrás
Tanjug
Szerbia és Magyarország kétoldalú kapcsolatainak erősítéséről és a jövőbeni együttműködési lehetőségekről tárgyalt egymással Vladimir Orlić, a szerbiai köztársasági parlament házelnöke és Magyar József, Magyarország új szerbiai nagykövete.

Büszkék vagyunk a két ország jelenlegi kapcsolatára - mondta Orlić. Kiemelte, hogy a szerb parlament továbbra is szeretne hozzájárulni a két ország közötti jó kapcsolat fennmaradásához.

A felek egyetértettek abban, hogy számos együttműködés valósul meg folyamatosan a vasútfejlesztés és az energiabiztonság terén is. 

Vladimir Orlić
Magyar József
Magyarország
Szerbia

Most

13:21

Július elsejétől drágult a cigaretta Szerbiában

Ez lesz a második áremelés idén és valószínűleg a szokásos 10 dinárral drágul majd. A drágulás oka a 2020 végén elfogadott jövedéki naptár, amely szerint 2025-ig minden január és július elején 1,5 dinárral emelik a cigaretta utáni külön jövedéki adót
08:49

Narancssárga riasztás van érvényben egész Vajdaságban

Jön a rossz idő – figyelmeztet a Köztársasági Hidrometeorológiai Intézet. Vajdaságban és Közép-Szerbia egyes részein narancsriasztás van érvényben. A hétvégéig és a jövő hét első felében folytatódik a változékony időjárás, záporokkal, zivatarral.

Népszerű