Ugrás a tartalomra

A brit fogadóipar nem számít a Brexit-megállapodás elfogadására

2019.01.10
20:50
2019.01.10
20:59
Forrás
MTI
A brit fogadóipar szerint csekély az esélye annak, hogy a londoni alsóház a jövő heti szavazáson elfogadja a brit EU-tagság megszűnésének feltételrendszeréről szóló megállapodást,

Az egyezmény elutasítására kínált fogadási lehetőség ígéri a legcsekélyebb nyereményesélyt. A legnagyobb brit fogadási hálózat szerint jelenleg 1 a 7-hez az esély arra, hogy az alsóház a kedd estére várható szavazáson elveti az Európai Unióval novemberben elért 585 oldalas Brexit-megállapodást. A számítások szerint ez 87,5 százalékos esélyt jelent arra, hogy Theresa May miniszterelnöknek a jövő héten nem sikerül elfogadtatnia a megállapodást a parlamentben.

Brexit

Most

17:13, Frissítve: 17:34

„Európa reménye, a túlélés reménye Közép-Európa”

A CPAC Hungary második napján több hazai, külhoni és külföldi konzervatív politikus mellett beszédet mondott Gulyás Gergely magyar Miniszterelnökséget vezető miniszter és Szijjártó Péter, Magyarország külgazdasági- és külügyminisztere is.

Népszerű

Elhunyt Fehér Márta

Életének 48. évében, rövid, súlyos betegség után elhunyt Fehér Márta, a Hét Nap újságírója. 2017 óta volt tagja a Hét Nap szerkesztőségének, előtte 10 évig a Pannon RTV-ben dolgozott.