Ugrás a tartalomra
Ana Brnabic
FoNet/Nenad Đorđević

Brnabić: Az idei év első három hónapjának gazdasági növekedése az elmúlt tíz év legjobb eredménye

2018-04-29
10:56
2018-04-29
11:02
Forrás
Blic
Az első negyedévben a GDP 4,5 százalékkal emelkedett, jóval többel a tervezett 3,9 százaléknál - közölte Ana Brnabić szerb miniszterelnök.

Szerbiában a gazdasági növekedés jelentősen nagyobb volt, mint a régióban és az uniós országokban - áll a kormány közleményében. Most azonban nem lehet elkényelmesedni, tovább kell folytatni a reformok megvalósítását, mert azok hozták meg az eredményeket - teszik hozzá.

Ana Brnabić
szerb miniszterelnök
gazdaságfejlesztés

Most

Népszerű

Kigyulladt egy családi ház Szabadkán

Kigyulladt egy ház Szabadkán, a Bodrogvári Ferenc utcában. A családi ház lángokban áll, a tűzoltók és a mentők most értek a helyszínre. A kiérkező két tűzoltókocsival azonnal megkezdték a ház oltását.
Számlák a borítékban

Már most kezdjék el gyűjteni a számlákat!

Harminc autót és tíz belgrádi lakást is lehet nyerni a Vedd el a számlát, és nyerj! elnevezésű állami nyereményjáték újabb körében, amelynek célja, hogy visszaszorítsa a feketegazdaságot Szerbiában.

Ausztriában szakad a hó

A meteorológiai Intézet Tirol, Vorarlberg, Salzburg és Nyugat-Steiermark tartományokra kiadta a téli figyelmeztető jelzést.

Lezuhant egy Mig-21-es

Lezuhant ma reggel egy MiG-21-es típusú vadászgép Mali Zvornik közelében. Mindkét pilóta, Dejan Krsnik és Zvonko Vasiljević meghalt.