Ugrás a tartalomra

Brnabić: Elértük, hogy az egészségügyi rendszerünk ne kényszerüljön térdre

2020.04.28
12:12
Forrás
Szerbiai RTV
A kormányfő a szerb képviselőházban kiemelte, hogy Szerbiában a legkisebb a koronavírus miatti halálozási arány a régióban, 1,9 százalék.

Ma, amikor a járvány csökkenő tendenciát mutat, láthatjuk, hogy a teszteltek mintegy 5,8 százaléka pozitív. Ennek ellenére még mindig nem hirdethetünk győzelmet, de hisszük, hogy ezt majd megtehetjük, ha megtartjuk a fegyelmet és jól kezeljük ezt a krízishelyzetet - hangsúlyozta Ana Brnabić.

A miniszterelnök a parlament ülésén kiemelte, hogy büszke Szerbia lakosaira, az intézményekre, a kormány és az államfő által létrehozott stábok munkájára, a szakemberek és az egészségügyi dolgozók a vírus ellen elvégzett harcára.

Ana Brnabić
Szerbia
parlamenti ülés
koronavírus

Most

19:06, Frissítve: 19:27

Húsvéti kirakodóvásár Pancsován

Hetedik alkalommal rendeztek húsvéti kirakodóvásárt Pancsován. A városhoz tartozó települések nőszervezetei és magánszemélyek kínálják fel kézműves portékáikat és ünnepi süteményeiket.
17:13, Frissítve: 18:46

„Európa reménye, a túlélés reménye Közép-Európa”

A CPAC Hungary második napján több hazai, külhoni és külföldi konzervatív politikus mellett beszédet mondott Gulyás Gergely magyar Miniszterelnökséget vezető miniszter és Szijjártó Péter, Magyarország külgazdasági- és külügyminisztere is.

Népszerű

Elhunyt Fehér Márta

Életének 48. évében, rövid, súlyos betegség után elhunyt Fehér Márta, a Hét Nap újságírója. 2017 óta volt tagja a Hét Nap szerkesztőségének, előtte 10 évig a Pannon RTV-ben dolgozott.