Ugrás a tartalomra
TANJUG/ TANJA VALIC

Brnabić: Nem nyilatkozom a kormányalakításról

2018-03-13
16:38
Forrás
Szerbiai RTV
Nem fog a sajtónak a kormányátalakításról beszélni Ana Brnabić. Ezt a választ adta a szerb kormányfő arra az újságírói kérdésre, miszerint várhatóak-e személyi változások kabinetjében.

Csodálom kitartásukat, hogy újra és újra felteszik ezt a kérdést, de én is kitartó leszek abban, hogy ez nem bulvártéma és nem beszélek erről a médiának - fogalmazott Brnabić. A kormányfő hozzátette, csupán csapatával, a köztársasági elnökkel és a hatalmi párt elnökével tárgyal a szerb kormány eseteleges átalakításáról.

Ana Brnabić
szerb kormány

Most

11:56, Frissítve: 12:47

Legyél te is hős!

Az elsősegély világnapja alkalmából “Legyél te is hős!” címmel a Magyarkanizsai Egészségház bemutatót tartott a városháza előtti parkban. Az akción 48 középiskolás diák vett részt.
10:48, Frissítve: 11:50

Reneszánszát éli a fotózás Törökbecsén

Parkban pihenő nyugdíjasok, fürdőző gyerek, fagyizó édesanya és csemetéje, nyári délutáni szundikálás. Néhány pillanatkép a Törökbecseiek arca című fotókiállításról a Művelődési Ház képtárában.

Népszerű

Orbánt fogadja Pásztor István

Orbán Viktor Szabadkán

Megérkezett Szabadkára Orbán Viktor. A magyar miniszterelnök először Pásztor Istvánnal, a Vajdasági Magyar Szövetség elnökével találkozott a VMSZ székházában.
FIDESZ - KDNP

Országosan tarolt a Fidesz

Országgyűlési választásokat tartottak Magyarországon. Az Index hírportál szerint országosan tarolt a Fidesz, Budapesten pedig a baloldalra szavaztak többen.