Ugrás a tartalomra
Tanjug/Szerb Kormány/Slobodan Miljević

Brnabić: Szerbiát olyan országként ismerték meg, amely a jövőbe tekint

2020.01.23
20:55
Forrás
VajdaságMa, Tanjug
Szerbiát a davosi Világgazdasági Fórumon olyan országként ismerték meg, amely a jövőbe néz politikai, gazdasági és minden más szempontból is - mondta Ana Brnabić.

A Davosban tartózkodó szerb kormányfő magas rangú politikusokkal és vállalatok képviselőivel tárgyalt, utóbbiak közül néhányan már jelen vannak Szerbiában, a többiek pedig élénken érdeklődnek Szerbia iránt. Ana Brnabić Angela Merkel német kancellárral is találkozott a svájci városban. Mindig öröm és megtiszteltetés találkozni Angela Merkel német kancellárral - írta hivatalos Instagram-profilján a Szerbia miniszterelnöke. 

Ana Brnabić
Davos
Világgazdasági Fórum

Most

17:15, Frissítve: 18:25

Palicson is várják a nyuszit

Színes műsorral várta a húsvéti ünnepeket megelőző szombaton az érdeklődőket a Palics Magyar Művelődési Egyesület a helyi Magyar Művelődési Központban.
16:15, Frissítve: 18:21

Húsvétváró kiállítás Felsőhegyen

Húsvéti sonka, ünnepi kalács, a tavasz virágai és ünnepkört meghatározó díszes tojások is díszítették mindazok standját, akik részt vettek a felsőhegyi Könyvtár Kör által szervezett Húsvétváró Kiállításon.

Népszerű

Tömegbaleset Szabadkánál - VIDEÓ!

A baleset a Topolya és az észak-bácskai város közötti úton történt, a szakaszt teljesen lezárták. A szerencsétlenséget az orkán erejű széllökések miatt kialakult porvihar okozta.