Ugrás a tartalomra

Corina Cretu: A legfontosabb a térség stabilitása

2018.01.19
12:47
Forrás
Tanjug
Az Európai Unió regionális politikájáért felelős biztossal találkozott Szerbia államfője tegnap este Belgrádban. Corina Cretu és Aleksandar Vučić Szerbia Uniós csatlakozási folyamatáról tárgyaltak.

Az uniós biztos részvétét fejezte ki Oliver Ivanović meggyilkolása kapcsán. Kiemelte, hogy az Európai Bizottság elítéli a történteket. Reméli, hogy a koszovói igazságügyi szervek felderítik az esetet és bíróság elé állítják az elkövetőket. Most a térség stabilitása érdekében az a legfontosabb, hogy mindkét fél nyugodt maradjon - tette hozzá Corina Cretu. A regionális politikáért felelős uniós biztos gratulált Szerbiának az Európai Uniós csatlakozási folyamatban eddig elért eredményeihez.

Corina Cretu
Aleksandar Vučić

Most

17:13, Frissítve: 17:34

„Európa reménye, a túlélés reménye Közép-Európa”

A CPAC Hungary második napján több hazai, külhoni és külföldi konzervatív politikus mellett beszédet mondott Gulyás Gergely magyar Miniszterelnökséget vezető miniszter és Szijjártó Péter, Magyarország külgazdasági- és külügyminisztere is.

Népszerű

Elhunyt Fehér Márta

Életének 48. évében, rövid, súlyos betegség után elhunyt Fehér Márta, a Hét Nap újságírója. 2017 óta volt tagja a Hét Nap szerkesztőségének, előtte 10 évig a Pannon RTV-ben dolgozott.