Ugrás a tartalomra

Dr. Pásztor Bálint: A határ számunkra nem lehet akadály!

2024.02.29
13:32
2024.02.29
13:42
Forrás
Pannon RTV
A Horgos 2 - Röszke közúti határátkelőhely 24 órás működése elsősorban a munkavállalás, tanulás, művelődés, ügyintézés céljából fontos.

A VMSZ megbízott elnöke Facebook bejegyzésében azt írta, folyamatosan tárgyalnak minden kormányzati szereplővel, hogy világossá tegyék, a Horgos 2 - Röszke határátkelőhely 24 órás működése nem elsősorban a nyugat-európai vendégmunkások és nem is a turisták miatt fontos, hanem azok miatt, akik munkavállalás, tanulás, művelődés, ügyintézés céljából használják.

Mint ahogy korábban beszámoltunk róla, március 20-ig 24 órán át tartó nyitvatartással üzemel Horgos-Röszke közúti átkelő.

Dr. Pásztor Bálint
Vajdasági Magyar Szövetség
VMSZ

Most

21:33, Frissítve: 21:52

Exit poll: a HDZ nyert, de nem tud önállóan kormányt alakítani

A kormányzó jobbközép Horvát Demokratikus Közösség nyert a horvát parlamenti választásokon, de nem tud önállóan kormányt alakítani - derült ki a szavazófülkékből kilépők megkérdezésén alapuló és az urnazárás után nyilvánosságra hozott felmérésből.
20:29, Frissítve: 20:38

Megkezdődött az uniós csúcstalálkozó Brüsszelben

Az Európai Tanácsot alkotó vezetők gazdasági és versenyképességi kérdésekről, az ukrajnai háborúról, az EU és Törökország közötti kapcsolatokról, a közel-keleti konfliktusról és a libanoni fejleményekről fognak tárgyalni.

Népszerű

Havi 1.750 eurót is kereshet ezzel a munkával

Nagy szüksége van Szerbiának a kőművesekre. Virágzik az új építésű ingatlanok piaca, ehhez azonban munkaerőre van szükség, amit egyre nehezebb biztosítani. Hogy legyen elég kőműves, az építtetők kénytelenek egyre magasabbra tolni a béreket.