Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Dr. Pásztor Bálint a koszovói jelentésről

2023.02.03
21:17
Forrás
Pannon RTV
A vajdasági magyarság érdeke is az, hogy béke és stabilitás legyen az országban, és ameddig Koszovó kérdése nem oldódik meg, addig Szerbia nem tud előre jutni sem az integráció, sem a gazdasági fejlődés útján.

 Ezért is támogatja a Vajdasági Magyar Szövetség az államfő jelentését.

Dr. Pásztor Bálint, a Vajdasági Magyar Szövetség köztársasági parlamenti képviselője stábunknak elmondta, összetettebb a helyzet, mint néhány éve volt, az orosz-ukrán konfliktus miatt, illetve a francia-német rendezési terv miatt, ami bizonyos fenyegetettséget is jelent az ország számára gazdasági téren.

Dr. Pásztor Bálint
Koszovó
jelentés

Most

16:27, Frissítve: 16:57

Új kutat fúrnak Csantavéren

A régiek már elavultak, ezért december óta egy újat fúrnak, amely beüzemeltetése a nyár végén esedékes. A helyieknek egyébként szerencséjük van, mert a település talajában jó minőségű vízre lehet bukkanni, amely nem tartalmaz arzént.
15:02, Frissítve: 16:24

Emberek a kulisszák mögött

Renata Rudićtyal, a szabadkai Szabadegyetem oktatási programszervezőjével beszélgetett a Kortárs Galéria munkatársa, az emberek a kulisszák mögött című beszélgetős esten.
14:52, Frissítve: 16:25

Orvoshiánnyal küzd Magyarkanizsa község

Egyebek mellett erről is szó esett a Községi Képviselő-testület mai ülésén. Elfogadtak továbbá egy rendeletjavaslatot, amely az Európai Charta esélyegyenlőségi akciótervének helyi szintű megvalósítását irányozza elő.

Népszerű

Tömegbaleset Szabadkánál - VIDEÓ!

A baleset a Topolya és az észak-bácskai város közötti úton történt, a szakaszt teljesen lezárták. A szerencsétlenséget az orkán erejű széllökések miatt kialakult porvihar okozta.