Ugrás a tartalomra

Együttműködés svéd partnerekkel

2017.01.30
14:40
Pásztor István, a Tartományi Képviselőház elnöke és Nikola Banjac, a Tartományi Képviselőház főtitkára megbeszélést folytattak a svéd nemzetközi együttműködési ügynökség (SIDA) képviselőivel
Pásztor István, a Tartományi Képviselőház elnöke és Nikola Banjac, a Tartományi Képviselőház főtitkára megbeszélést folytattak a svéd nemzetközi együttműködési ügynökség (SIDA) képviselőivel. A lehetőségekről tárgyaltak, hogy a tartományi képviselőház bekapcsolódjon az ügynökség által Szerbiában szervezett fejlesztési programokba. Pásztor István kiemelte, eddig is kiváló volt az együttműködés a svéd régiókkal. A tartományi képviselőház kész és nyitott, hogy részt vegyen a svéd szervezet programjaiban, illetve hozzájáruljon azok megvalósításához - tette hozzá. Svédország egyébként 2014-ben elfogadta az új fejlesztési stratégiát Szerbiával, amelynek a fő célja, hogy segítse az államot az Európai Unióhoz való csatlakozásban.
Pásztor István
svéd
Nikola Banjac
SIDA

Most

19:06, Frissítve: 19:27

Húsvéti kirakodóvásár Pancsován

Hetedik alkalommal rendeztek húsvéti kirakodóvásárt Pancsován. A városhoz tartozó települések nőszervezetei és magánszemélyek kínálják fel kézműves portékáikat és ünnepi süteményeiket.

Népszerű

Elhunyt Fehér Márta

Életének 48. évében, rövid, súlyos betegség után elhunyt Fehér Márta, a Hét Nap újságírója. 2017 óta volt tagja a Hét Nap szerkesztőségének, előtte 10 évig a Pannon RTV-ben dolgozott.