Ugrás a tartalomra

Elítélte az ENSZ munkatársai elleni támadást az UNMIK vezetője

2019.06.04
17:43
Forrás
Szerbiai RTV
Elítélte az ENSZ munkatársai elleni támadást Zahir Tanin, az ENSZ Ideiglenes Koszovói Adminisztrációs Missziójának vezetője.

Tanin Aleksandar Vučić szerb államfővel találkozott, akinek arról beszélt, hogy a koszovói rendkívüli alakulat akciója során az ENSZ egyik munkatársa meg is sérült, ami azt jelzi, hogy egyesek megpróbálták megzavarni az ENSZ munkáját Koszovóban. A tárgyalófelek leszögezték, hogy a nemzetközi szervezetek jelenléte több mint szükséges Koszovóban, különös tekintettel arra, hogy a helyzet továbbra is instabil és gyakoriak az incidensek. Vučić és Tanin az ENSZ soron következő üléséről is beszéltek, amelyen megvitatják a ENSZ főtitkárának jelentését az UNMIK munkájáról is.

Zahir Tanin
ENSZ Ideiglenes Koszovói Adminisztrációs Missziója

Most

19:06, Frissítve: 19:27

Húsvéti kirakodóvásár Pancsován

Hetedik alkalommal rendeztek húsvéti kirakodóvásárt Pancsován. A városhoz tartozó települések nőszervezetei és magánszemélyek kínálják fel kézműves portékáikat és ünnepi süteményeiket.

Népszerű

Elhunyt Fehér Márta

Életének 48. évében, rövid, súlyos betegség után elhunyt Fehér Márta, a Hét Nap újságírója. 2017 óta volt tagja a Hét Nap szerkesztőségének, előtte 10 évig a Pannon RTV-ben dolgozott.