Ugrás a tartalomra

Erős magyar kormány mögé állhatunk május 26-án

2019.04.12
13:38
2019.04.12
19:02
Forrás
Pannon RTV
Egy erős magyar kormány mögé állhatunk május 26-án, amely nemcsak egy országot, hanem egy nemzetet képvisel, egy biztonságot ad, amelyben élni tudunk.

Ez hangzott el a törökkanizsai Magyar, nemzet, politika – 100 év magány után címet viselő közösségi találkozón. A magyarországi európai parlamenti választások kapcsán Ótott Róbert, tartományi mezőgazdasági titkárhelyettes a fórumon elmondta, hogy ez a 100 éves magány egy erős magyar kormány létrejöttével véget ért, amelyet az elmúlt években Vajdaság, és azon belül Törökkanizsa is megtapasztalhatott.

Ótott Róbert, tartományi mezőgazdasági titkárhelyettes (VMSZ): „Ezt próbáljuk majd elmondani itt a jelenlévőknek, hogy ösztönözzük őket, hogy minél nagyobb számban vegyenek részt a választásokon, hogy átérezzék azt, és az előzetes tapasztalatok alapján ők ezt érzik, hogy mennyire, az utóbbi időben, 2010-óta mennyire figyel ránk a magyar kormány, mennyire nemzetben gondolkodik, és úgy gondolom ezért is van itt ilyen nagy számban a törökkanizsai lakosság a mai este.”

Ótott Róbert
Törökkanizsa

Most

19:06, Frissítve: 19:27

Húsvéti kirakodóvásár Pancsován

Hetedik alkalommal rendeztek húsvéti kirakodóvásárt Pancsován. A városhoz tartozó települések nőszervezetei és magánszemélyek kínálják fel kézműves portékáikat és ünnepi süteményeiket.

Népszerű

Elhunyt Fehér Márta

Életének 48. évében, rövid, súlyos betegség után elhunyt Fehér Márta, a Hét Nap újságírója. 2017 óta volt tagja a Hét Nap szerkesztőségének, előtte 10 évig a Pannon RTV-ben dolgozott.