Ugrás a tartalomra

Erős magyar kormány mögé állhatunk május 26-án

2019-04-12
13:38
2019-04-12
19:02
Forrás
Pannon RTV
Egy erős magyar kormány mögé állhatunk május 26-án, amely nemcsak egy országot, hanem egy nemzetet képvisel, egy biztonságot ad, amelyben élni tudunk.

Ez hangzott el a törökkanizsai Magyar, nemzet, politika – 100 év magány után címet viselő közösségi találkozón. A magyarországi európai parlamenti választások kapcsán Ótott Róbert, tartományi mezőgazdasági titkárhelyettes a fórumon elmondta, hogy ez a 100 éves magány egy erős magyar kormány létrejöttével véget ért, amelyet az elmúlt években Vajdaság, és azon belül Törökkanizsa is megtapasztalhatott.

Ótott Róbert, tartományi mezőgazdasági titkárhelyettes (VMSZ): „Ezt próbáljuk majd elmondani itt a jelenlévőknek, hogy ösztönözzük őket, hogy minél nagyobb számban vegyenek részt a választásokon, hogy átérezzék azt, és az előzetes tapasztalatok alapján ők ezt érzik, hogy mennyire, az utóbbi időben, 2010-óta mennyire figyel ránk a magyar kormány, mennyire nemzetben gondolkodik, és úgy gondolom ezért is van itt ilyen nagy számban a törökkanizsai lakosság a mai este.”

Ótott Róbert
Törökkanizsa
európai parlamenti választás

Most

21:17, Frissítve: 21:28

Pokoli hőség Európában, iskolákat zárnak be

Holnap tetőzhet a Szaharából érkező hőhullám, 40 fok feletti hőmérséklettel Franciaországban és Spanyolországban. Van, ahol 45 fokot várnak. Párizs elővárosaiban sorra zárják be az iskolákat.
19:32

Gázrobbanás Bécsben

Tíz ember megsérült, közülük négyen súlyosan ma délután Bécsben, amikor feltételezhetően gázrobbanás történt egy többemeletes lakóépületben.
16:22

Kik keresnek a legtöbbet Szerbiában?

A szerbiai nettó átlagfizetés áprilisban 54.645 dinár volt, bruttó átlagban pedig 75.441 dinár. Ez nominálisan 11 százalékkal, reálisan 8 százalékkal több, mint egy évvel ezelőtt.

Népszerű

Gyilkosság és öngyilkosság Péterrévén

Vadászpuskával megölt egy nőt, majd magával is végzett egy férfi hétfőn Péterrévén. A mojbecej portál nem hivatalos értesülései szerint a férfi valószínűleg a nő férje volt.