Ugrás a tartalomra

Zorana Mihajlović: a fejlődéshez béke és stabilitás kell, vagyis kompromisszum

2019.06.09
20:16
2019.06.09
20:22
Forrás
Tanjug
Nem szabad elfeledni a múltat, a NATO Szerbia elleni agresszióját, de az ország és a régió jövőjének szempontjából fontos, hogy kompromisszum szülessen Koszovó ügyében - mondta Zorana Mihajlović.

A szerb kormány alelnöke a koszovói háborúnak véget vető egyezmény aláírásának 20-ik évfordulóján kiemelte, emlékeznünk kell a NATO-agresszióra, annak előzményeire, valamint azokra a dolgokra is, amelyek a kumanovói egyezmény hitelesítése után történtek egészen a mai napig. Mindaz, amit átéltünk, azt mutatja, hogy Szerbia fejlődéséhez mennyire fontos biztosítani a békét és stabilitást. Ezért fontos, hogy Pristina eltörölje a száz százalékos vámot, és hogy visszatérjünk a tárgyalóasztalhoz - emelte ki Zorana Mihajlović.

Zorana Mihajlović
kumanovói egyezmény

Most

17:13, Frissítve: 17:34

„Európa reménye, a túlélés reménye Közép-Európa”

A CPAC Hungary második napján több hazai, külhoni és külföldi konzervatív politikus mellett beszédet mondott Gulyás Gergely magyar Miniszterelnökséget vezető miniszter és Szijjártó Péter, Magyarország külgazdasági- és külügyminisztere is.

Népszerű

Elhunyt Fehér Márta

Életének 48. évében, rövid, súlyos betegség után elhunyt Fehér Márta, a Hét Nap újságírója. 2017 óta volt tagja a Hét Nap szerkesztőségének, előtte 10 évig a Pannon RTV-ben dolgozott.