Ugrás a tartalomra
Tanjug/Kormányalelnöki Kabinet/Mileta Mircetic

Zorana Mihajlović: a fejlődéshez béke és stabilitás kell, vagyis kompromisszum

2019-06-09
20:16
2019-06-09
20:22
Forrás
Tanjug
Nem szabad elfeledni a múltat, a NATO Szerbia elleni agresszióját, de az ország és a régió jövőjének szempontjából fontos, hogy kompromisszum szülessen Koszovó ügyében - mondta Zorana Mihajlović.

A szerb kormány alelnöke a koszovói háborúnak véget vető egyezmény aláírásának 20-ik évfordulóján kiemelte, emlékeznünk kell a NATO-agresszióra, annak előzményeire, valamint azokra a dolgokra is, amelyek a kumanovói egyezmény hitelesítése után történtek egészen a mai napig. Mindaz, amit átéltünk, azt mutatja, hogy Szerbia fejlődéséhez mennyire fontos biztosítani a békét és stabilitást. Ezért fontos, hogy Pristina eltörölje a száz százalékos vámot, és hogy visszatérjünk a tárgyalóasztalhoz - emelte ki Zorana Mihajlović.

Zorana Mihajlović
Koszovó
kumanovói egyezmény

Most

Népszerű

Párját ritkító menyegző volt Palicson

Vidékünkön ma már ritkaságszámba megy az ősi zsidó hagyomány szerinti esküvő. Ezért is volt látványos és párját ritkító a pénteken Palicson megtartott menyegző.

Halálos baleset Ásotthalomnál

Halálos autóbaleset történt Ásotthalom közelében ma hajnalban, az 55-ös főúton - közölte a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság a police.hu oldalon.