Ugrás a tartalomra

Felmérések: 53,4%-os az SZHP támogatottsága

2019.08.28
18:06
2020.05.22
18:10
Forrás
VajdaságMa
A Szerb Haladó Párt köré tömörülő koalíció a szavazópolgárok 53,4 százalékának támogatását élvezi, derült ki az Ipsos legújabb felméréséből, amelyet ebben a hónapban készítettek.

A második politikai erő a Szövetség Szerbiáért ellenzéki blokk, amely a szavazatok 11,3 százalékát szerezné meg, ha most tartanák a választásokat. Kétszámjegyű eredményt érne el a Szerbiai Szocialista Párt és az Egységes Szerbia koalíciója is, 11,2 százalékkal. A választási küszöböt éppen hogy átlépné a Sergej Trifunović vezette Szabad Polgárok Mozgalma és Vojislav Šešelj pártja, a Szerb Radikális Párt fejenként 5,4 százalékkal. Ezek mellett van még fél millió szavazó, aki nem kötelezte el magát.

felmérés
Szerbiai Szocialista Párt
Egységes Szerbia
Szabad Polgárok Mozgalma
Szerb Radikális Párt
Szerb Haladó Párt

Most

19:06, Frissítve: 19:27

Húsvéti kirakodóvásár Pancsován

Hetedik alkalommal rendeztek húsvéti kirakodóvásárt Pancsován. A városhoz tartozó települések nőszervezetei és magánszemélyek kínálják fel kézműves portékáikat és ünnepi süteményeiket.

Népszerű

Elhunyt Fehér Márta

Életének 48. évében, rövid, súlyos betegség után elhunyt Fehér Márta, a Hét Nap újságírója. 2017 óta volt tagja a Hét Nap szerkesztőségének, előtte 10 évig a Pannon RTV-ben dolgozott.