Ugrás a tartalomra

Fiatalok találkoztak a szerb kormányfővel Újvidéken

2019.12.13
19:30
2020.04.02
09:29
Az eseményt a szerbiai fiatalok ernyőszervezete hívta életre.

A találkozóval a cél az, hogy biztosítsák a fiatalabb generációk számára a lehetőséget, hogy részt vegyenek a politikai életben, azáltal, hogy összekapcsolják őket annak kulcsszereplőivel. Olyan kérdésekre keresték a választ, mint például a munkanélküliség, a megfelelő munkakörülmények, a hatékony és befogadó lakáspolitika, biztonságos terek és szolgáltatások.

Ana Brnabić, kormányfő, Szerbia: „Ami az ifjúság helyzetét illeti Szerbiában, lehetne az sokkal jobb is. Az ifjúság intézményekbe vetett bizalmának kérdése nem csak Szerbiában jelent problémát, hanem a világ minden táján. Ez az, amiről én egyeztetni szeretnék kormányfőként.”

kormányfő
Újvidék
fiatalok
Ana Brnabić

Most

19:06, Frissítve: 19:27

Húsvéti kirakodóvásár Pancsován

Hetedik alkalommal rendeztek húsvéti kirakodóvásárt Pancsován. A városhoz tartozó települések nőszervezetei és magánszemélyek kínálják fel kézműves portékáikat és ünnepi süteményeiket.

Népszerű

Elhunyt Fehér Márta

Életének 48. évében, rövid, súlyos betegség után elhunyt Fehér Márta, a Hét Nap újságírója. 2017 óta volt tagja a Hét Nap szerkesztőségének, előtte 10 évig a Pannon RTV-ben dolgozott.