Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Fiatalok találkoztak a szerb kormányfővel Újvidéken

2019-12-13
19:30
2019-12-13
19:37
Az eseményt a szerbiai fiatalok ernyőszervezete hívta életre.

A találkozóval a cél az, hogy biztosítsák a fiatalabb generációk számára a lehetőséget, hogy részt vegyenek a politikai életben, azáltal, hogy összekapcsolják őket annak kulcsszereplőivel. Olyan kérdésekre keresték a választ, mint például a munkanélküliség, a megfelelő munkakörülmények, a hatékony és befogadó lakáspolitika, biztonságos terek és szolgáltatások.

Ana Brnabić, kormányfő, Szerbia: „Ami az ifjúság helyzetét illeti Szerbiában, lehetne az sokkal jobb is. Az ifjúság intézményekbe vetett bizalmának kérdése nem csak Szerbiában jelent problémát, hanem a világ minden táján. Ez az, amiről én egyeztetni szeretnék kormányfőként.”

Ana Brnabić
kormányfő
Szerbia
Újvidék
fiatalok

Most

21:24, Frissítve: 21:59

Harry és Meghan lemondott királyi titulusáról

Lemondott királyi titulusáról Harry herceg és felesége, Meghan hercegnő és a továbbiakban egyikük sem lát el hivatalos feladatokat a brit királyi családban - közölte szombat este a Buckingham-palota.
18:51, Frissítve: 18:56

Felkészülési mérkőzést játszott a TSC

Lejátszotta első felkészülési mérkőzését a tavaszi folytatásra a topolyai TSC labdarúgó csapata. Szabó Zoltán együttese a szomszédos, szabadkai Spartacus együttesével 1:1-es döntetlent játszott.

Népszerű

Leégett egy szabadkai autószerelő műhely

Tűz ütött ki ma délelőtt egy autószerelő műhelyben Szabadkán. A Koszovó utcában lévő autószervizben jelentős anyagi kár keletkezett, sérültről azonban nem szólnak a hírek.