Ugrás a tartalomra
Vesna Andjic

Folytatják a Belgrád-Pristina párbeszédet

2018-07-12
12:07
2018-07-13
01:00
Forrás
Szerbiai RTV
Aleksandar Vučić és Hashim Thaci szerdán folytatja párbeszédét, jelentették be Brüsszelben. Federica Mogherini megerősítette, hogy ő lesz a házigazdája a Belgrád és Pristina közötti találkozónak.

Megvitatják a megállapodással kapcsolatos korábbi előrelépéseket valamint a további lépéseket, amelyek biztosítják a tárgyalások gyors előrehaladását, nyilatkozta Maja Kocijančić, az uniós kül- és biztonságpolitikai főképviselő szóvivője.

Vučić és Thaci június 24-én Brüsszelben találkozott legutoljára. Egyetértettek abban, hogy minden problémát békében kell megoldani, tiszteletben tartva egymást és garantálni a polgárok biztonságát, mondta akkor Vučić. 

Aleksandar Vučić
Hashim Thaci
Federica Mogherini

Most

23:28

A Szabadkai Zeneiskola Újévi hangversenye

Újévi hangversenyt adott a Szabadkai Zeneiskola a Városháza dísztermében. Az intézmény idén ünnepli fennállásának 150. évfordulóját, ezért nagyszabású újévi hangversennyel készültek a közönségnek.
21:46

Énekelj a boldogságért

Ezzel a címmel tartottak gyerekkoncertet szerda este a szabadkai Ivan Sarić Műszaki Iskola tornatermében, ahol Bagdi Bella és zenekara a Jobb Veled a Világ Alapítvány tagjai léptek fel.
19:07

Ma este eldől Theresa May sorsa

Bizalmi szavazást kezdeményezett Theresa May miniszterelnök ellen a kormányzó brit Konzervatív Párt alsóházi frakciója. A titkos szavazás ma este lesz.

Népszerű

Pannon friss hír

Csődöt jelentett a Vojvodinaput vállalat

Csődöt hirdetett ki a nagybecskereki bíróság az útépítéssel foglalkozó Vojvodinaput vállalatban. A csődeljárás idén októberben indult - közölte a végzés indoklásában Ljiljana Popov, csődbíró.