Ugrás a tartalomra

Folytatódott a szerbiai pártok közötti párbeszéd

2021.08.02
14:23
2021.08.02
14:29
Forrás
Szerbiai RTV
Vučić is részt vesz az egyeztetésen.

Folytatódott ma délután a szerbiai képviselőházban a politikai pártok közötti párbeszéd, amelyen részt vesz Aleksandar Vučić, szerb elnök is. Az ülésen Vučić a parlament elnökével, Ivica Dačićtyal folytatott egyeztetést, valamint az ellenzéki pártok képviselőivel. Köztük van a Dveri Mozgalom, a Szerbiai Demokrata Párt, a Szerb Királyság Megújhodási Mozgalma, az Elég Volt Mozgalom és a Szerb Radikális Párt is. Vučić korábban azt mondta, meghallgatja az ülés résztvevőit és minden reális észrevételnek megpróbál eleget tenni.

Ivica Dačić szerint a pártok közötti párbeszéd csak akkor lehet sikeres, ha a javaslatok reálisak, fenntarthatók, valamint minden fél számára elfogadhatók, és ezzel megteremtik a feltételeket ahhoz, hogy mindenki részt vegyen a választásokon.

párbeszéd
pártok

Most

19:06, Frissítve: 19:27

Húsvéti kirakodóvásár Pancsován

Hetedik alkalommal rendeztek húsvéti kirakodóvásárt Pancsován. A városhoz tartozó települések nőszervezetei és magánszemélyek kínálják fel kézműves portékáikat és ünnepi süteményeiket.

Népszerű

Elhunyt Fehér Márta

Életének 48. évében, rövid, súlyos betegség után elhunyt Fehér Márta, a Hét Nap újságírója. 2017 óta volt tagja a Hét Nap szerkesztőségének, előtte 10 évig a Pannon RTV-ben dolgozott.