Ugrás a tartalomra

Grenell: Az európaiak csak súlyosbítják a balkáni válságot

2022.12.12
08:11
Forrás
Tanjug
Grenell a Twitteren reagált Annalena Baerbock, a német diplomácia vezetőjének nyilatkozatára.

Felszólította az Egyesült Államokat Richard Grenell, a Belgrád és Pristina közötti párbeszédért felelős egykori amerikai különmegbízott, hogy vessen véget Priština bármiféle támogatásának, amennyiben Albin Kurti nem engedi azonnal szabadon a koszovói rendőrség letartóztatott egykori szerb tagját. Értékelése szerint az európaiak csak súlyosbítják a balkáni válságot az egyoldalú beavatkozásokkal. Grenell a Twitteren reagált Annalena Baerbock, a német diplomácia vezetőjének nyilatkozatára, és azt mondta, hogy az EU vezette dialógus meghiúsult. "A gazdasági normalizálódásból a káoszba jutottunk, mert valójában nem követik a helyzetet. Nem sikerült Kurtit felelősségre vonniuk az elmúlt egy évben, aki mindent elvetett, amit önök és az USA lehetőségként felkínáltak – üzente Grenell.

Richard Grenell
Szerbia
Koszovó
Egyesült Államok

Most

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.