Ugrás a tartalomra

Grenell-lel és Boehlerrel tárgyalnak a szerb vezetők

2020.09.22
12:50
2020.09.22
15:39
Forrás
Szerbiai RTV
Az Amerikai Egyesült Államok elnökének különmegbízottjával, valamint a Nemzetközi Fejlesztési Pénzügyi Társaság ügyvezető igazgatója a szerb fővárosban tárgyal ma.

Richard Grenell-lel, az Amerikai Egyesült Államok elnökének különmegbízottjával, valamint Adam Boehlerrel, a Nemzetközi Fejlesztési Pénzügyi Társaság ügyvezető igazgatójával tárgyal ma Belgrádban Aleksandar Vučić szerb elnök és Ana Brnabić kormányfő. A külföldi delegáció kétnapos látogatásának célja, hogy a szerb partnerekkel és tisztségviselőkkel megvitassák azokat a projekteket, amelyeket részben ez az amerikai alap pénzel, és amelyről a washingtoni egyezményben is megállapodtak. A mai találkozó után egy közös nyilatkozatot írnak alá, és sajtótájékoztatót tartanak.

Richard Grenell
Adam Boehler
Koszovó

Most

17:45, Frissítve: 19:53

Elhelyezték az utolsó sínpárt Szabadka és Újvidék között

Gőzerővel haladnak a Belgrád-Budapest gyorsvasút Szabadka és Újvidék közötti szakaszának építkezési munkálatai. Ma délután Topolyánál lerakták a két vajdasági város között húzódó sínpár utolsó elemét, így a fővonal összekötöttnek tekinthető.

Népszerű

Elhunyt Fehér Márta

Életének 48. évében, rövid, súlyos betegség után elhunyt Fehér Márta, a Hét Nap újságírója. 2017 óta volt tagja a Hét Nap szerkesztőségének, előtte 10 évig a Pannon RTV-ben dolgozott.