Ugrás a tartalomra

Gulyás Gergely: az emberek véleménye támogatást jelent a kormánynak

2023.11.25
17:44
2023.11.25
18:16
Forrás
MTI
Ha ismerjük az emberek véleményét, akkor az a kormányzati álláspontnak is támogatást, támogatottságot jelent Magyarországon és a belpolitikában, de Brüsszelben, az Európai Unióban is - mondta a magyar Miniszterelnökséget vezető miniszter.

Gulyás Gergely a Fidesz Facebook-oldalán megosztott videójában elmondta: "számtalan fontos vitánk van: látjuk azt, hogy újra a déli határon milyen válsághelyzet van. Látjuk, hogy a gazdaságpolitika szuverenitását, önállóságát is meg kell védeni. Szerintünk a rezsicsökkentést meg kell tartani jelenlegi formájában" - fogalmazott.

Hozzátette, biztosak abban, hogy az ország számára is fontos, hogy ma Magyarországon kell a legalacsonyabb díjat fizetni a villanyért és a gázért.

Azt is nagyon fontosnak nevezte, hogy az "ukrán-orosz háborúban elfoglalt magyar álláspontról" is mindenki elmondhassa a véleményét.

Gulyás Gergely hangsúlyozta, mindenkinek lehetősége van elmondani a véleményét e kérdésekben, ha kitölti a nemzeti konzultációt.

Gulyás Gergely
nemzeti konzultáció

Most

19:06, Frissítve: 19:27

Húsvéti kirakodóvásár Pancsován

Hetedik alkalommal rendeztek húsvéti kirakodóvásárt Pancsován. A városhoz tartozó települések nőszervezetei és magánszemélyek kínálják fel kézműves portékáikat és ünnepi süteményeiket.

Népszerű

Elhunyt Fehér Márta

Életének 48. évében, rövid, súlyos betegség után elhunyt Fehér Márta, a Hét Nap újságírója. 2017 óta volt tagja a Hét Nap szerkesztőségének, előtte 10 évig a Pannon RTV-ben dolgozott.