Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Juhász Géza

Igor Mirović húsvéti köszöntője

2018.03.29
15:28
2018.03.31
11:33
Forrás
Pannon RTV
Közösen mindent jobbá tehetünk - üzeni a tartományi kormány elnöke.

Szívből jövő jókívánságát küldi a húsvéti ünnepek alkalmából Igor Mirović. A tartományi kormány elnöke közleményében úgy fogalmaz, minden hívőnek, aki ünnepli a legnagyobb keresztény ünnepet, azt kívánja, hogy békében, örömben és jólétben töltse az előttünk álló napokat, abban a hitben, hogy az emberbaráti szeretetnek, a törődésnek és az egymás iránti tiszteletnek köszönhetően közösen mindent jobbá tehetünk.

Igor Mirović
húsvét
köszöntő
húsvéti köszöntő

Most

15:20, Frissítve: 16:34

Átadták a Kallós Zoltán Külhoni Magyarságért Díjakat

Átadták Budapesten a Kallós Zoltán Külhoni Magyarságért Díjakat a Budavári Palotában. Az elismeréseket a kitüntetettek Potápi Árpád János nemzetpolitikai államtitkártól vehették át. A díjazottak között három vajdasági művelődési egyesület is van.
16:48

„Hős anyák" kerestetnek

Az orosz kormány újra bevezette a sztálini „Hős anya" kitüntetést, amely szerint egymillió rubel (átszámolva majdnem kétmillió dinár) értékű jutalom jár azoknak a nőknek, akik legalább tíz gyereket szülnek.
14:48, Frissítve: 15:11

Ünnepel Magyarország - a légiparádé elmarad

Fesztiválhangulat, színpadi és utcai produkciók, kiállítások, látványművészeti előadások, családi és gyermekprogramok várják tizenkét helyszínen Budapesten az érdeklődőket a hétvégén a Szent István-napi állami rendezvénysorozat keretében.

Népszerű

Folytatódtak a tüntetések Vajdaság-szerte

Nem egyeztek meg a gazdák és a kormány képviselői. A gazdák azt mondták, az alacsony felvásárlási árak, a magas üzemanyag- és műtrágya árak, továbbá a vízlecsapolási illeték miatt elégedetlenek.