Ugrás a tartalomra

A járvány megfékezésével, az élet és a gazdaság újraindításával kell foglalkozni

2020.05.15
18:57
Forrás
Pannon RTV
Deutsch Tamás, Deli Andor és Győri Enikő közleménye.

A járvány megfékezésével, az élet és a gazdaság újraindításával és nem értelmetlen ideológiai vitákkal kell foglalkozni - áll Deutsch Tamás, Deli Andor és Győri Enikő közleményében. A Fideszes EP-képviselők ezt annak kapcsán írták, hogy az Európai Parlamentben ma szavaztak az átdolgozott többéves pénzügyi kerettervhez és Helyreállítási Alaphoz kapcsolódó állásfoglalásról. Deli Andor vajdasági származású képviselő felszólalásában elmondta: a következő pénzügyi keretterv kulcsfontosságú szerepet játszik majd az európai nemzetgazdaságok válság utáni fellendítésében. A Bizottság által létrehozni tervezett Helyreállítási Alapra is szükség van, de az nem történhet a hagyományos uniós politikák – a Kohéziós Politika és a Közös Agrárpolitika - rovására, amelyek már többszörösen bizonyították hasznosságukat - fogalmazott Deli Andor.

Deli Andor
Deutsch Tamás
Győri Enikő

Most

17:13, Frissítve: 17:34

„Európa reménye, a túlélés reménye Közép-Európa”

A CPAC Hungary második napján több hazai, külhoni és külföldi konzervatív politikus mellett beszédet mondott Gulyás Gergely magyar Miniszterelnökséget vezető miniszter és Szijjártó Péter, Magyarország külgazdasági- és külügyminisztere is.

Népszerű

Elhunyt Fehér Márta

Életének 48. évében, rövid, súlyos betegség után elhunyt Fehér Márta, a Hét Nap újságírója. 2017 óta volt tagja a Hét Nap szerkesztőségének, előtte 10 évig a Pannon RTV-ben dolgozott.