Ugrás a tartalomra

A járványidőszak alatt megvalósult fejlesztéseket összegezte Vučić Novi Pazarban

2020.06.03
13:07
2020.06.03
18:24
Forrás
Pannon RTV
Útfelújítás, vízvezeték kiépítése, egészségügyi intézmények rekonstrukciója - egyebek mellett ezekről a témákról beszélt ma Aleksandar Vučić Novi Pazarban.

A szerb államfő a Karajukića Bunari-Rasno és a Novi Pazar-Tutin közötti útszakasz építési és felújítási munkálatait tekintette meg. Az eseményen jelen volt Rasim Ljajić kereskedelmi és Zorana Mihajlović építésügyi miniszter is.

Aleksandar Vučić, Szerbia államfője elmondta: „Szeretném most önöknek elmondani, hogy mi mindenen dolgoztunk a koronavírus okozta válság alatt, miket csináltunk meg, miket tettünk a kórházakkal, egészségházakkal, és mennyivel felszereltebb ma a Novi Pazar-i kórház, mint sok más nagyobb városé is az egész régióban, nemcsak Szerbiában. Azért jöttem, hogy elmondjam önöknek, hogy itt befektetünk az utakba, a teljes infrastruktúrába és a vízvezetékbe, a csatornahálózatba, mindenbe, amelyről még csak nem is álmodtak.”

Novi Pazar
Aleksandar Vučić
útfelújítás
kórház
Egészségügyi rendszer

Most

19:06, Frissítve: 19:27

Húsvéti kirakodóvásár Pancsován

Hetedik alkalommal rendeztek húsvéti kirakodóvásárt Pancsován. A városhoz tartozó települések nőszervezetei és magánszemélyek kínálják fel kézműves portékáikat és ünnepi süteményeiket.
17:13, Frissítve: 18:46

„Európa reménye, a túlélés reménye Közép-Európa”

A CPAC Hungary második napján több hazai, külhoni és külföldi konzervatív politikus mellett beszédet mondott Gulyás Gergely magyar Miniszterelnökséget vezető miniszter és Szijjártó Péter, Magyarország külgazdasági- és külügyminisztere is.

Népszerű

Elhunyt Fehér Márta

Életének 48. évében, rövid, súlyos betegség után elhunyt Fehér Márta, a Hét Nap újságírója. 2017 óta volt tagja a Hét Nap szerkesztőségének, előtte 10 évig a Pannon RTV-ben dolgozott.