Ugrás a tartalomra

Joe Biden ismét figyelmeztette Putyint

2022.01.21
09:00
Forrás
Euronews.com
Ha bármilyen orosz csapatok átkelnek az ukrán határon, az inváziónak minősül.

Egy ilyen katonai beavatkozás Washington szövetségeseivel egyeztetett, súlyos gazdasági következményekkel járna Oroszország számára - jelentette ki Joe Biden, amerikai elnök az orosz-ukrán konfliktusra reagálva. A két ország közötti határon egyre növekvő feszültség kapcsán Biden figyelmeztetést intézett Vlagyimir Putyin orosz elnökhöz. Eközben tovább folynak a diplomáciai egyeztetések. Antony Blinken amerikai és Szergej Lavrov orosz külügyminiszter újabb kísérletet tesz a feszültség oldására Genfben. Ukrajnában pedig már egyre több civil csatlakozott a védelmi erőkhöz, vállalva a gyorsított katonai kiképzést, hogy háborús helyzetben fegyverrel védje meg hazáját. 

Amerikai Egyesült Államok
Oroszország
Ukrajna

Most

19:06, Frissítve: 19:27

Húsvéti kirakodóvásár Pancsován

Hetedik alkalommal rendeztek húsvéti kirakodóvásárt Pancsován. A városhoz tartozó települések nőszervezetei és magánszemélyek kínálják fel kézműves portékáikat és ünnepi süteményeiket.

Népszerű

Elhunyt Fehér Márta

Életének 48. évében, rövid, súlyos betegség után elhunyt Fehér Márta, a Hét Nap újságírója. 2017 óta volt tagja a Hét Nap szerkesztőségének, előtte 10 évig a Pannon RTV-ben dolgozott.